Mercedes oferă clienţilor de SLS AMG un sistem care le măsoară performanţele

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.10.2011
Mercedes introduce în lista de opţionale a modelelor SLS AMG coupe şi cabrio un sistem care măsoară performanţele maşinii şi timpii pe circuit.

Esential

3570 de euro costă sistemul Performance Media System AMG.

Mercedes anunţă astăzi introducerea unui nou sistem de informare pe actualele SLS AMG Coupe şi Cabrio. Funcţia este înglobată în sistemul multimedia al supercarurilor şi se poate dovedi foarte util celor care vor să profite la maxim de cei 571 de cai putere ascunşi sub capotă.

Botezată Performance Media System AMG, funcţia are rolul de a informa şoferul în permanenţă despre starea vehiculului, dar şi de a-l ajuta atunci când încearcă să stabilească noi recorduri pe circuit.

Disponibil cu un preţ de listă de 3570 de euro, accesoriul redă mai multe date utile: temperatura lichidului de răcire şi a uleiului, cuplul şi puterea dezvoltate, poziţia pedalei de acceleraţie şi acceleraţia gravitaţională pe cele patru direcţii. Sistemul permite şi memorarea traseului parcurs, cronometrarea unor timpi parţiali sau a unor sesiuni întregi pe circuit, precum şi stocarea acestor date pe un suport de tip USB.

Nu în ultimul rând, funcţia PMS oferă conexiune la internet nelimitată, atunci când vehiculul este staţionar, ceea ce înseamnă că şoferul are acces la o mulţime de aplicaţii personalizate.

Comentarii (1)

  • SnowM3
    parte din functiunile acestui optional sun disponibile gratuit pe mundanul megane rs de numai 250 cp si 25000 euro. Aristocratocul SLS trece binisor de 200.000 Euro.
    Ca sa nu fiu carcotas, optiunea e binevenita, felicitari Merc !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru