Golf GTI

Marti, 09 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Volkswagen Golf GTI facelift

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Golf GTI facelift în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Noul model aduce un design exterior ușor revizuit, butoane fizice pe volan și un sistem multimedia bazat pe ChatGPT.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Volkswagen Golf GTI va avea versiune electrică din 2026

Volkswagen Golf GTI, celebrul hot-hatch al constructorului german, va avea și o versiune electrică începând din 2026. Informația a fost confirmată de către Andreas Mindt, șeful de design al mărcii.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen Golf GTI facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf GTI facelift. De această dată, versiunea hot hatch a compactei germane a fost surprinsă în timpul testelor publice fără urmă de camuflaj.
Luni, 27 Martie 2023 | Tuning

Volkswagen Golf GTI Clubsport, tunat de nemți: vopsea specială, exterior mai agresiv și suspensie nouă

Germanii de la JMS Fahrzeugteile au publicat imagini cu un Volkswagen Golf GTI Clubsport tunat. Modelul modificat primește o vopsea specială verde, alături de alte modificări estetice și tehnice.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Modele noi

Volkswagen lansează noul Golf GTI Clubsport: 300 de cai putere și 0-100 km/h în mai puțin de 6 secunde

Volkswagen a prezentat noul Golf GTI Clubsport. Hot Hatch-ul producătorului german este echipat cu un motor de 2.0 litri TSI care dezvoltă 300 CP și 400 Nm. Resursele vor fi gestionate exclusiv de o transmisie DSG cu șapte trepte.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile Volkswagen Golf GTI și GTE: aproape 32.700 de euro pentru clasicul GTI și peste 35.000 de euro pentru varianta plug-in hybrid

Volkswagen a publicat lista de prețuri a noilor Golf GTI și GTE. Versiunea plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 60 de kilometri are un preț de pornire de 35.174 de euro, în timp ce varianta GTI pleacă de la 32.669 de euro.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Golf 8 GTI GTC: modelul de circuit va fi utilizat în seria Global Touring Cars din Africa de Sud

Volkswagen Motorsport a prezentat noul Golf 8 GTI GTC. Modelul a fost gândit pentru a concura în seria Global Touring Cars din Africa de Sud și este echipat cu un motor capabil să ofere peste 270 CP.
Joi, 14 Mai 2020 | Intern

Noua generație Volkswagen Golf GTI ajunge în România în a doua jumătate a lunii septembrie: prețul de pornire pentru Hot Hatch-ul compact va fi de aproape 33.000 de euro

Noul Volkswagen Golf GTI este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 245 de cai putere. Hot Hatch-ul de clasă compactă va ajunge în România în a doua parte a lunii septembrie și va avea un preț de pornire de 32.817 euro.
Miercuri, 25 Martie 2020 | General

Volkswagen nu renunță încă la cutiile de viteze manuale: "Le vom oferi atât timp cât există cerere"

Volkswagen a confirmat că nu va renunța la cutiile de viteze manuale, pe care va continua să le ofere atât timp cât va exista cerere din partea clienților.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noile Golf GTI, GTD și GTE: motoare cu puteri de până la 245 de cai și accesorii speciale pentru exterior și interior

Noul Volkswagen Golf a primit trei versiuni de performanță: GTI, GTD și GTE. Nemții propun un motor pe benzină de 245 CP, o versiune diesel cu 200 CP și o variantă plug-in hybrid cu 245 CP. Aceasta din urmă promite o autonomie electrică de până la 60 de kilometri.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Volkswagen Golf GTI: "Puterea motorului va depăși așteptările"

Volkswagen a publicat un teaser pentru noua generație Golf GTI, despre care afirmă că va avea un motor care "va depăși așteptările" în ceea ce privește puterea.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noul Volkswagen Golf GTI va fi prezentat la Geneva: versiunea de top Golf R debutează la Goodwood

Oficialii Volkswagen au confirmat că versiunea Golf GTI va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În același timp, vârful de gamă Golf R va fi expus în premieră în timpul Goodwood Festival of Speed din luna iulie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 11 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele versiuni de performanță din gama Golf: puteri de până la 330 CP și sisteme mild-hybrid pentru GTI, GTI TCR și R

Volkswagen pregătește versiuni de performanță pentru noua generație Golf. Conform surselor, viitorul Golf GTI va dezvolta 235 CP și va fi prezentat la Geneva. Noile Golf GTI TCR și Golf R vor fi prezentate la Paris.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Golf R: peste 300 CP și sistem mild-hybrid la 48V

Acuala generație Volkswagen Golf va primi și o versiune de top R. Conform primelor informații, motorul pe benzină de 2.0 litri va oferi peste 300 CP și va fi echipat și cu un compresor electric.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Golf 8 GTI, surprins în timpul testelor: Hot Hatch-ul german va debuta în 2020

Viitoarea generație Volkswagen Golf va avea și o versiune GTI. Hot Hatch-ul nemților a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring.
Sambata, 16 Martie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8 GTI și Golf 8 R: cele două modele se lansează în 2020

Volkswagen a confirmat că versiunile GTI și R pentru noua generație Golf 8 vor fi lansate pe piață în 2020, la scurt timp după startul vânzărilor pentru versiunea standard.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Volkswagen Golf GTI: 300 CP și roți motrice față

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în prima parte a anului curent, iar voci apropiate companiei spun că variantă de performanță GTI ar urma să ofere circa 300 CP.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Premieră în Campionatul Național de Viteză în Coastă: un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric dedicat competițiilor

Un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric destinat competițiilor și a fost prezentat în cadrul Trofeului Opel, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Începând cu 2019, Federația Română de Automobilism Sportiv va introduce și o clasă specială dedicată acestor vehicule.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | General

Volkswagen explică avantajele lui Polo GTI: "Este mai dinamic decât Golf GTI. Piața a cerut cutie automată"

Volkswagen Polo GTI oferă un stil de condus mai dinamic decât Golf GTI, care este mai potrivit pentru autostrăzi, potrivit oficialilor mărcii germane.
Joi, 08 Decembrie 2016 | General

Mai bun decât el însuși: VW Golf GTI Clubsport S și-a depășit propriul record pe Nurburgring

Cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe Nurburgring a devenit și mai rapidă în această toamnă. Golf GTI Clubsport GTI și-a îmbunătățit cu două secunde propriul record pe circuitul german.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru