Hungaroring

Vineri, 31 Iulie 2009 | Formula 1

Massa va fi externat duminica

Felipe Massa va fi externat duminica din spitalul de la Budapesta si va fi transportat in Brazilia, potrivit informatiilor furnizate de televiziunea maghiara.
Joi, 30 Iulie 2009 | F1 TOP

Massa: "Schumi piloteaza numai daca il las eu"

Felile Massa a aflat joi ca Michael Schumacher il va inlocui la Ferrari pana cand va putea reveni pe circuit. Reactia brazilianului: "Numai daca il voi lasa eu!"
Joi, 30 Iulie 2009 | Formula 1

VIDEO: Pilotii il incurajeaza pe Massa dupa accident

Pilotii din Formula 1 au transmis un mesaj colectiv de incurajare pentru Felipe Massa, care a suferit sambata un grav accident in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Schumacher va pilota din nou pentru Ferrari!

Ferrari a anuntat miercuri ca Michael Schumacher va reveni in Formula 1 pentru a-l inlocui pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei din 23 august.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Formula 1

Massa va fi capabil sa piloteze din nou

Doctorul personal al lui Felipe Massa de la spitalul din Budapesta este surprins de ritmul rapid de recuperare al pilotului brazilian si este convins ca acesta va putea sa concureze din nou.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 Short

Raikkonen, impulsionat de performanta din Ungaria

Kimi Raikkonen se simte incurajat de performanta celor de la Ferrari in Ungaria si ii ureaza multa sanatate lui Felipe Massa.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Formula 1

Massa a facut primii pasi dupa accident

Felipe Massa a fost capabil sa faca primii pasi dupa accidentul suferit sambata in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei, urmand sa paraseasca miercuri sectia de terapie intensiva.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 TOP

Schumacher este tentat sa revina in Formula 1!

Michael Schumacher va lua in considerare oportunitatea de a concura pentru Ferrari in locul lui Felipe Massa daca Scuderia ii va face o propunere in acest sens.
Marti, 28 Iulie 2009 | Formula 1

Massa ar putea fi externat in 10 zile

Felipe Massa ar putea fi externat din spitalul de la Budapesta in urmatoarele 10 zile, daca recuperarea sa va continua in acelasi ritm ca si pana acum.
Marti, 28 Iulie 2009 | Formula 1

Massa nu are probleme la ochi si s-ar putea recupera complet

Medicii de la spitalul din Budapesta au negat ca Felipe Massa are probleme de vedere la ochiul stang si nu au exclus posibilitatea ca brazilianul sa se recupereze complet dupa accidentul de la Hungaroring.
Luni, 27 Iulie 2009 | Formula 1

Massa are probleme la ochiul stang si rateaza restul sezonului

Medicii de la spitalul din Budapesta suspecteaza ca Felipe Massa are probleme la ochiul stang si sustin ca brazilianul nu va mai putea concura in Formula 1 in sezonul 2009.
Luni, 27 Iulie 2009 | Formula 1

Un cablu a intrerupt serviciul de live-timing in Ungaria

Serviciul de live-timing furnizat de Formula One Management si LG s-a intrerupt sambata la finalul calificarilor din cauza unui cablu rupt care facea legatura cu senzorul de pe linia de start-sosire.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Iulie 2009 | Formula 1

Massa a inceput sa comunice cu medicii

Felipe Massa se trezeste frecvent din coma artificiala in care a fost indus si este capabil sa poarte conversatii cu medicii si sa-si miste mainile si picioarele.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 TOP

Renault a fost suspendata din Marele Premiu al Europei

Renault a primit interdictia de a participa la Marele Premiu al Europei dupa ce pneul dreapta fata al monopostului lui Fernando Alonso a zburat pe pista in timpul cursei de la Hungaroring din cauza unei neglijente a echipei.
Duminica, 26 Iulie 2009 | F1 TOP

Hamilton a castigat cursa de la Hungaroring!

Lewis Hamilton a obtinut pe circuitul de la Hungaroring prima victorie din acest sezon, profitand de sistemul KERS la start si de abandonul lui Fernando Alonso pentru a trece primul linia de sosire.
Duminica, 26 Iulie 2009 | Formula 1

Massa a trecut cu bine de a doua scanare creierului

Felipe Massa a efectuat duminica dimineata o noua scanare a creierului, iar analizele au iesit pozitive, brazilianul urmand sa ramana in coma artificiala pentru urmatoarele 48 de ore.
Duminica, 26 Iulie 2009 | Formula 1

Massa, in continuare in stare stabila la spital

Felipe Massa este in continuare in stare stabila la spitalul din Budapesta, brazilianul neavand nicio complicatie pe parcursul noptii dupa operatia suferita in urma fracturii craniului.
Sambata, 25 Iulie 2009 | Formula 1

Update: Massa a fost operat pentru deteriorarea cutiei craniene

Felipe Masa a fost operat cu succes dupa ce analizele medicale au reliefat deteriorari grave ale cutiei craniene precum si o contuzie pe creier in urma accidentului suferit la Hungaroring.
Sambata, 25 Iulie 2009 | Formula 1

Massa nu va concura in Marele Premiu al Ungariei

Felipe Massa nu va lua startul in Marele Premiu al Ungariei in urma gravului accident suferit din timpul calificarilor de pe circuitul de la Hungaroring.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 TOP

VIDEO: Accident grav pentru Massa in calificarile de la Hungaroring

Felipe Massa a suferit un grav accident in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei dupa ce a fost lovit in casca de un obiect metalic. Brazilianul a fost operat cu succes dupa ce a suferit o deteriorare a cutiei craniene si o contuzie pe creier.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, regulament, video, Schumacher, Massa, Raikkonen, Europa, accident, antrenamente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru