Mazda

Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Economic

Mazda așteaptă o scădere cu 30% a profitului: japonezii au vânzări slabe în SUA și China

Mazda va înregistra o scădere cu 30% a profitului anual, cel mai slab rezultat din ultimii 7 ani, ca urmare a vânzărilor reduse din Statele Unite și China, potrivit publicației japoneze Nikkei.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri pentru Mazda MX-30 în România: primul model electric al japonezilor pleacă de la 33.900 de euro

SUV-ul electric Mazda MX-30 poate fi pre-comandat pe piața din România pentru 33.900 de euro, iar constructorul japonez estimează că livrările vor începe în a doua jumătate a anului viitor.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Mazda a prezentat noul MX-30: primul model electric al companiei are o autonomie de până la 200 de kilometri și portiere spate inspirate de cele ale lui RX-8

Mazda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul SUV electric MX-30. Modelul producătorului japonez are un motor de 143 CP și o baterie de 35.5 kWh capabilă să ofere o autonomie de până la 200 de kilometri conform standardului WLTP.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu Mazda MX-30: primul model electric al japonezilor va fi prezentat în 23 octombrie

O revistă japoneză a publicat o imagine cu primul model electric Mazda, care va primi numele MX-30. Lansarea oficială este programată în 23 octombrie.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Tehnologie

Mazda va lansa un nou motor diesel în 2020: "Vă vom arăta cât de curate și eficiente pot fi motoarele diesel"

Mazda a anunțat că va lansa în 2020 un motor diesel inovator "curat și eficient", fără să ofere detalii suplimentare despre tehnologia pe care o va utiliza acesta.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser cu primul model electric Mazda: va lua forma unui SUV coupe și va avea "un concept unic pentru uși"

Mazda a publicat un nou teaser cu modelul electric pe care îl va prezenta în 23 octombrie. Acesta va lua forma unui SUV coupe și va avea "un concept unic pentru uși".
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Video. Mazda oferă detalii despre interiorul primului său model electric: "Spațiile libere din jurul consolei centrale vor genera o conexiune între șofer și pasager"

Mazda a oferit câteva detalii despre interiorul primului său model electric, pe care îl va prezenta în 23 octombrie la Salonul Auto de la Tokyo.
Miercuri, 02 Octombrie 2019 | Modele noi

Mazda 3 primește o versiune de circuit: 350 CP și pachet aerodinamic special

Versiunea de circuit Mazda 3 TCR dispune de un motor turbo cu patru cilindri care oferă 350 de cai putere și 490 Nm. Modelul a fost dezvoltat împreună cu cei de la Long Road Racing.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi

Mazda va prezenta primul său model electric în octombrie: 143 de cai putere și cuplu de 265 Nm

Mazda a anunțat că va prezenta primul său model electric la Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie, iar acesta va fi echipat cu un sistem de 143 de cai putere și un cuplu de 265 Nm.
Marti, 13 August 2019 | Intern

Prețuri Mazda CX-30 în România: cel mai nou SUV al mărcii pleacă de la 21.200 de euro

Noul SUV Mazda CX-30 poate fi achiziționat de pe piața din România și are un preț de pornire de 21.190 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină SkyActiv de 2.0 litri și 122 de cai putere.
Joi, 01 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Mazda MX-5 se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească cel mai popular roadster din lume: Mazda MX-5.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Iulie 2019 | Modele noi

Mazda 2 facelift, poze și detalii oficiale: modificări exterioare minore, tehnologii noi și motorizări mild-hybrid

Mazda 2 a primit o serie de îmbunătățiri. Modelul de clasă mică dezvoltat de producătorul japonez propune mici modificări la nivel estetic, tehnologii moderne pentru interior și câteva sisteme noi de asistare.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Luni, 10 Iunie 2019 | Modele noi

Mazda oferă detalii despre planurile de electrificare a gamei: primul model electric vine în 2020, primele modele plug-in hybrid în 2022

Mazda a confirmat că va lansa primul său model electric în 2020, iar acesta va fi urmat de mai multe modele plug-in hybrid în 2021 sau cel târziu în 2022.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Mazda dezvăluie planurile pentru viitor: japonezii vor lansa două noi motoare diesel și pe benzină cu șase cilindri pentru sisteme hibride

Mazda a anunțat că va lansa două motoare noi diesel și cu benzină cu șase cilindri pentru sisteme hibride care vor fi implementate pe o nouă arhitectură de mari dimensiuni.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Motive de bucurie în rândul fanilor Mazda: producătorul nipon ar putea lansa un hibrid cu motor rotativ

Motorul rotativ ar putea reveni în oferta Mazda. Japonezii lucrează la un sistem hibrid de propulsie în centrul căruia se află motorul Wankel. Compania își dorește ca acest sistem să fie unul flexibil, iar motorul rotativ să pună în mișcare vehiculul, dar în același timp să aibă rol și de range extender.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Mazda CX-30 este cel mai nou SUV al mărcii japoneze: design modern, pachet generos de tehnologii de siguranță și motorizări preluate de pe noul Mazda 3

Mazda a publicat primele imagini și detalii cu noul SUV CX-30. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu vara acestui an și va fi poziționat între CX-3 și CX-5. Gama de motoare va fi preluată de pe noua generație Mazda 3, ceea ce înseamnă că viitorul CX-30 va putea fi echipat și cu propulsorul SkyActiv-X cu amprindere prin compresie.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Intern

Noua Mazda 3 poate fi comandată în România: start de la 19.900 de euro

Noua generație Mazda 3 este disponibilă și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune pleacă de la 19.890 de euro și este echipată cu motorul Skyactiv-G de 2.0 litri cu 122 CP. Odată cu noua generație Mazda 3, niponii au modificat versiunile de echipare și au introdus o serie de pachete speciale.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru