Retragere

Vineri, 22 Mai 2009 | Formula 1

Negocierile dintre echipe si FIA au esuat!

Echipele de Formula 1 nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010, o noua intalnire fiind programata sambata.
Vineri, 22 Mai 2009 | Formula 1

Montezemolo: "Toate echipele sunt unite impotriva FIA"

Luca di Montezemolo sustine ca toate echipele vor avea o pozitie comuna in cadrul discutiilor cu FIA pe tema regulamentului tehnic, insa nu este sigur daca cele doua parti vor ajunge la o intelegere.
Vineri, 22 Mai 2009 | Formula 1

Kubica: "Ferrari vor fi uitati repede"

Robert Kubica crede ca Scuderia Ferrari va fi uitata in scurt timp in cazul in care se va retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon.
Vineri, 22 Mai 2009 | Formula 1

Ecclestone ameninta Ferrari cu tribunalul

Bernie Ecclestone a amenintat ca va da in judecata Ferrari daca echipa italiana se va retrage din Formula 1, sub pretextul incalcarii contractului comercial.
Vineri, 22 Mai 2009 | Formula 1

Echipele pregatesc vineri strategia impotriva FIA

Sefii echipelor din Formula 1 se reunesc vineri la Monaco pentru a analiza modul in care pot bloca actualul regulament tehnic propus de FIA pentru sezonul 2010.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Ferrari nu renunta la blocarea regulamentului

Ferrari a anuntat ca va incerca sa gaseasca noi metode legale prin care sa blocheze regulamentul tehnic pentru sezonul 2010, in caz contrar urmand sa paraseasca Formula 1.
Luni, 18 Mai 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Va exista un singur set de reguli"

Bernie Ecclestone sustine ca FIA a fost de acord cu propunerea echipelor de a renunta la implementarea a doua seturi de reguli pentru sezonul 2010.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

Regulamentul tehnic pentru 2010 ramane neschimbat! (Update)

Negocerile de vineri dintre echipe si FIA nu au avut niciun rezultat dupa ce forul mondial a refuzat sa faca compromisuri, astfel ca regulamentul tehnic pentru sezonul 2010 ramane nemodificat.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

Echipele, ingrijorate de monopolul FIA asupra regulamentului

Echipele sunt ingrijorate mai mult de modul in care FIA stabileste in mod unilateral regulamentul Formulei 1 decat de impunerea unui buget maxim, potrivit unor surse apropiate situatiei.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

Zi decisiva pentru viitorul Formulei 1

Sefii echipelor din Formula 1 vor discuta vineri cu Max Mosley si Bernie Ecclestone pentru a ajunge la o intelegere in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul viitor, in caz contract constructorii amenintand cu retragerea din competitie.
Miercuri, 13 Mai 2009 | F1 TOP

Renault: "Ne retragem din Formula 1 la sfarsitul sezonului"

Bernard Ray, presedintele echipei Renault F1 Team, a confirmat oficial ca echipa franceza se va retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon in cazul in care regulamentul tehnic pentru 2010 nu va fi modificat.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Formula 1

Reactii la amenintarea Scuderiei Ferrari

Bernie Ecclestone si Max Mosley sunt convinsi ca Ferrari nu intentioneaza sa paraseasca Formula 1, in ciuda amenintarilor formulate marti pe acest subiect.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Mai 2009 | F1 Short

BMW sugereaza ca ar putea parasi F1

Mario Theissen a explicat ca BMW-Sauber nu agreaza noul regulament tehnic impus de FIA pentru sezonul 2010, sugerand ca germanii si-ar putea reevalua prezenta in Formula 1 din acest motiv.
Joi, 23 Aprilie 2009 | F1 Short

Mercedes ar putea parasi Formula 1

Helmut Lense, consultant al companiei Daimler, sustine ca Mercedes ar putea parasi Formula 1 deoarece competitia nu promoveaza tehnologiile "verzi" sustinute de germani.
Marti, 17 Martie 2009 | Formula 1

Todt a demisionat din toate functiile detinute la Ferrari

Scuderia Ferrari a anuntat marti ca Jean Todt si-a dat demisia din toate functiile detinute in cadrul companiei italiene.
Marti, 17 Martie 2009 | F1 Short

McLaren ramane fara unul dintre cei mai vechi membri

Dupa o cariera de 46 de ani inceputa alaturi de fondatorul Bruce McLaren, Tyler Alexander si-a anuntat retragerea din functia de manager de proiecte speciale al echipei McLaren.
Luni, 16 Martie 2009 | F1 Short

Toyota s-a gandit sa paraseasca Formula 1

Tadashi Yamashina a dezvaluit ca Toyota a luat in calcul retragerea din F1 la finalul anului trecut, insa japonezii isi propun sa obtina cel putin o victorie in sezonul 2009.
Vineri, 27 Februarie 2009 | Formula 1

Nakajima admite ca Toyota ar putea parasi F1

Kazuki Nakajima a admis ca Toyota s-ar putea retrage din Formula 1 in cazul in care constructorul japonez nu va obtine performante majore in aceasta competitie.
Joi, 26 Februarie 2009 | Formula 1

Cum va fi afectata Williams de retragerea RBS

Oficialii Williams sunt increzatori ca viitorul echipei Williams este asigurat, desi sponsorul RBS asigura aproximativ 10% din bugetul anual al echipei.
Vineri, 13 Februarie 2009 | General

Mitsubishi s-a retras de la Salonul Auto de la Frankfurt

Oficialii Mitsubishi au anuntat ca nu se vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in toamna acestui an.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Williams, regulament, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru