Mitsubishi s-a retras de la Salonul Auto de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.02.2009
Oficialii Mitsubishi au anuntat ca nu se vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in toamna acestui an.

Mitsubishi a anuntat ca va participa anual la un singur salon auto pe fiecare continent. In Europa, Mitsubishi va participa la Salonul Auto de la Geneva, unde va dezvalui conceptul I Miev SPORT AIR. Avand in vedere acest fapt, Mitsubishi si-a retras participarea de la Salonul Auto de la Frankfurt, al doilea eveniment ca importanta in 2009. In America de Nord Mitsubishi a aparut deja la Salonul Auto de la Detroit, marca nefiind prezenta la Chicago, salon care si-a deschis portile in aceasta saptamana.

Japonezii se vor prezenta in Asia la Salonul Auto de la Tokyo. Avand in vedere ca Mitsubishi s-a retras din Dakar si ca nu va mai fi prezent decat la cateva saloane auto pe an, producatorul japonez isi reduce astfel simtitor costurile de promovare. Impactul acestor decizii asupra imaginii companiei este inca necunoscut, dar alti producatori de automobile ar putea apela si ei la aceste metode de reducere a costurilor.

Via | AutomotiveNews

Vineri 13 februarie, ora 17:00, CHAT LIVE pe Automarket cu Mihai Panaitescu - cel mai cunoscut designer auto roman. Pentru informatii si inscrieri INTRATI AICI!

Comentarii (1)

  • pacat
    e o stire dureroasa...............pacat! baietii sunt pe val :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru