Astazi ai CHAT LIVE pe Automarket cu cel mai cunoscut designer auto roman

De Automarket
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Astazi, incepand cu ora 17:00, Automarket te provoaca la chat. Discuta LIVE cu Mihai Panaitescu - cel mai cunoscut designer auto roman al momentului.

Automarket v-a pregatit pentru dupa-amiaza zilei de vineri o surpriza interesanta. Vom inaugura primul CHAT LIVE din istoria site-urilor auto autohtone, primul invitat in redactia noastra urmand sa fie Mihai Panaitescu, cel mai cunoscut designer auto roman al momentului.

Castigator al unor premii internationale foarte apreciate la nivel mondial, Mihai Panaitescu a studiat designul industrial la Torino, a fost curtat de cei mai mari constructori mondiali si acum lucreaza la Tokyo, unde proiecteaza concepte pentru Toyota.

Mihai va raspunde intrebarilor pe care i le veti adresa, va va da detalii despre ceea ce face el acum la Toyota si va povesti secretul ascensiunii sale in elita industriei auto la doar 22 de ani.

Pentru a dialoga LIVE cu Mihai Panaitescu, intra pe Automarket.ro vineri, la ora 17:00. Cea mai interesanta intrebare, aleasa ulterior de tanarul designer roman, va fi premiata cu o macheta Range Rover Sport 1:18.

INSCRIE-TE AICI pentru si vei primi un reminder cu o jumatate de ora inainte de startul chat-ului de vineri.

Comentarii (12)

  • asa!
    Asa, asta inseamna site-ul nr. 1! BRAVO!
    1 0
  • Panaitescu
    mai lipsea din titlu: "TU CE CREZI?"

    si se transforma si automarket in ProSport, GSP sau Sport.ro
    0 1
  • Convingere
    Sunt convins ca este nu numai cel mai cunoscut , dar si cel mai bun. Pana acum .........
    1 0
  • mircea
    @mihai
    Nu cred ca bat pana unde bati tu :)
    1 0
  • cam asa
    pai e cam singurul designer auto roman din cate stiu eu, poate ma insel. Oricum premiile pe care le are confirma talentul sau si ma bucur ca mai auzim si de romani care fac lucruri bune, nu numai de criminali si violatori.
    1 0
  • CHAT
    Bravo! Si pe cand un chat de care sa se bucure utilizatorii de pe automarket?
    1 0
  • ...
    bai...va rog eu....hai sa iasa bine...sa nu intre toti frustratii care vor sa isi laude designul de logan... Ma astept la o discutie serioasa nu la batalii dintre Toyota si BMW in materie de design.
    0 0
  • stephan
    .
    m-am bucurat sa citesc asta :D
    felicitarile mele , BAFTA IN CONTINUARE !!!!
    1 0
  • Ciprian
    :)
    Felicitari domnului Panaitescu. Si eu as vrea sa ajung sa vb cu el live.. as avea niste intrebari in legatura cu un design. Sunt student si aici este vorba de un proiect international intre universitati. Daca ne iese am fi primii din tara!
    0 0
  • nice
    Recunosc, v-am batut la cap de cateva ori cu michelle_b si altii, ca ar fi binevenit un chat, se pare ca da rezultate :P. Daca merge bine vineri, se poate pune si la sectiunea de stiri f1 sau f1champ? is ceva sanse macar?
    Si sa fie si ceva off topic, pt. Mircea: in legatura cu premiul de la clasamentul general f1Champ, ti-am scris si tie si colegei tale, dar nu am primit raspuns. se mai poate rezolva ceva?
    0 0
  • designer
    panaitescu rules
    Sunt mai multi designeri buni din romania , cred ca sunt cca 3 ...4 , insa Panaitescu este cel care a obtinur rezultatele cele mai notabile , chiar exceptionale . Bravo !
    0 0
  • marian
    prieten
    salz cf
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru