Seria 5 GT

Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 5 GT ar putea primi o nouă generație în 2016

Vânzările lui BMW Seria 5 GT pe piețele din SUA și China i-au făcut pe nemți să pregătească o nouă generație a modelului, care va folosi platforma viitoarei generații a lui Seria 5.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale pachetului M Sport pentru BMW Seria 5 GT

Colegii de la BMWBlog au prezentat primele imagini ale pachetului M pentru Seria 5 GT. Acesta va fi disponibil din toamnă şi vine alături de o serie de opţionale din gama Individual.
Sambata, 02 Iulie 2011 | General

BMW Seria 5 primeşte noi îmbunătăţiri din toamnă

Oficialii BMW au anunţat noile modificări aduse lui Seria 5. Din această toamnă, vom beneficia de serviciile noului motor de 2.0 litri turbo în două versiuni de putere şi vom putea admira Seria 5 GT în "hainele" Diviziei M.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Siguranta

Recall în SUA pentru Seria 5 şi Seria 5 GT

Constructorul german BMW va fi nevoit să recheme în service 6.080 de unitâţi ale modelelor Seria 5 şi Seria 5 GT din cauza unei probleme apărută la nivelul indicatorului de combustibil.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Modele noi

BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

BMW Gran Coupe va intra în producţia de serie începând cu anul 2012. Modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera sau Audi A7.
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

BMW pregăteşte două concepte noi

BMW va prezenta două concepte noi în perioada următoare, ce prefigurează două modele de nişă ce ar putea intra în producţie pentru a satisface cererile unor clienţi.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Audi testeaza noul A7

Inginerii Audi au fost surprinsi in timp ce testau noul A7, model care va debuta in decursul acestui an si va fi competitorul lui Mercedes CLS si BMW Seria 5 GT.
Joi, 21 Ianuarie 2010 | General

TOP 10: Cele mai confortabile locuri din spate in lumea auto

Automarket va prezinta topul celor mai confortabile si exclusiviste locuri rezervate pasagerilor din spate.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes pregateste rivalul lui Audi A7 si BMW Seria 5 GT

Mercedes-Benz va dezvolta o versiune estate a urmatorului CLS, care va rivaliza noile Audi A7 si BMW Seria 5 GT. Productia lui CLS Estate va debuta in 2012 la fabrica din Sindelfingen.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Tehnologie

BMW a dezvoltat primul suport de cutie de viteze din plastic

Noul BMW 550i GT va beneficia de o inovatie in premiera mondiala sub forma unui sport de cutie de viteze realizat in intregime din plastic. Acesta este la fel de rezistent precum cele din aluminiu, dar cantareste mai putin de un kilogram.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 a fost deconspirat de catre o publicatie franceza. Modelul isi va face debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva, dar primele imagini ale acestuia au iesit deja la iveala.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Modele noi

BMW confirma: noul M5 va avea un motor V8 twin-turbo

Surse din cadrul companiei BMW au confirmat faptul ca noul M5 F10 va avea un motor V8 supraalimentat si au dezvaluit ca gama de modele M nu va fi marita cu niciun model in perioada urmatoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Bine ati venit in lumea BMW, Rolls si Mini!

Pentru ca a jucat pe teren propriu, grupul BMW si-a permis sa puna la punct o desfasurare impresionanta de forte in cadrul salonului de la Frankfurt. Mini si Rolls Royce au completat "lumea artificiala" a grupului bavarez.
Luni, 03 August 2009 | Tuning

Hamann a creat primul kit de tuning pentru BMW Seria 5 GT

Desi noul BMW Seria 5 GT inca nu a debutat pe piata europeana, tunerii de la Hamann au creat deja un pachet de modificari pentru acesta. Pentru moment, singurele informatii disponibile constau intr-un set de imagini, care dezvaluie pachetul estetic pentru BMW Seria 5 GT.
Luni, 03 August 2009 | General

BMW vine la Frankfurt cu doua editii aniversare ale lui Mini

Doua editii aniversare Mini vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt in cadrul standului BMW. Cele doua modele sarbatoresc jumatate de secol de la lansarea primului Mini.
Luni, 03 August 2009 | Tehnologie

BMW va produce componente mai usoare si mai rezistente

BMW a investit aproape 70 de milioane de dolari intr-o presa speciala de otel, care va produce componente mai usoare si mai rezistente. Primul model care va utiliza componente produse de aceasta presa este Seria 5 GT.
Vineri, 31 Iulie 2009 | Modele noi

BMW X6 ActiveHybrid si Seria 7 ActiveHybrid vor debuta la Frankfurt

BMW va prezenta versiunile hibride ale lui X6 si Seria 7 la Salonul Auto de la Frankfurt. Ambele hibride sunt gata de productie si asteapta sa debuteze in decursul anului viitor.
Luni, 13 Iulie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza intens viitorul Seria 5

Ultimele fotografii spion dovedesc faptul ca BMW se pregateste sa lanseze, in cursul anului urmator, noua generatie a modelului de succes Seria 5.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Industrie

BMW Seria 5 Touring va fi inlocuit de Seria 5 GT in SUA

Dupa ce a vandut doar 400 de exemplare Seria 5 Touring in ultimele sase luni pe piata din SUA, BMW se gandeste sa inlocuiasca break-ul cu mai noul Seria 5 GT.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Autoipoteze

BMW pregateste Seria 3 GT

Surse neoficiale din cadrul BMW au declarat ca gama modelului Seria 3 se va imbogati cu o varianta Gran Turismo, asemanatoare cu cea regasita pe Seria 5.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Toyota, Porsche, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru