BMW X6 ActiveHybrid si Seria 7 ActiveHybrid vor debuta la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 31.07.2009
BMW va prezenta versiunile hibride ale lui X6 si Seria 7 la Salonul Auto de la Frankfurt. Ambele hibride sunt gata de productie si asteapta sa debuteze in decursul anului viitor.

Germanii de la BMW vor prezenta versiunile de productie ale lui Seria 7 ActiveHybrid si X6 ActiveHybrid la Salonul Auto de la Frankfurt. Conceptele celor doua modele au fost prezentate in 2008, respectiv 2007, si erau doar studii de concept la acea vreme. Pentru a reduce costurile de dezvoltare, cele doua modele vor avea acelasi tren de rulare si vor beneficia de acelasi propulsor V8 de 4.4 litri.

Motorul cu combustie interna a lui BMW Seria 7 Active Hybrid si al lui X6 Active Hybrid dezvolta 407 CP si ofera un cuplu motor de 600 Nm. Aceasta unitate este asistata de un motor electric amplasat in cutia de viteze, care dezvolta 20 CP si 210 Nm. Trenul de rulare al celor doua modele are doua moduri de functionare, permitand vehiculului sa se deplaseze doar prin intermediul motorului electric, in timp ce propulsorul conventional este oprit. Cel de-al doilea mod implica functionarea in tandem a celor doua motoare.

Salonul de la Frankfurt va aduce alaturi toate premierele din grupul BMW sub acelasi acoperis, bavarezii urmand sa prezinte modelele Rolls Royce si Mini in acelasi stand cu gama BMW. Alaturi de noile Seria 7 ActiveHybrid si X6 ActiveHybrid, BMW va prezenta si noul Seria 5 GT, precum si SUV-ul X1.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Blu3 Crush
    atentie la (micile) greseli
    "Motorul cu combustie interna a lui BMS Seria 7 ..."

    keep up the good work Automarket
    1 0
  • @Blu3 Crush
    Multumesc pentru sesizare. S-a rezolvat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru