EXCLUSIV: BMW testeaza intens viitorul Seria 5

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.07.2009
Ultimele fotografii spion dovedesc faptul ca BMW se pregateste sa lanseze, in cursul anului urmator, noua generatie a modelului de succes Seria 5.

BMW lucreaza intens la dezvoltarea noii generatii Seria 5, informatie intarita si de ultimele fotografii spion oferite de CarPix. De aceasta data, prototipul spionat de fotografii profesionisti a fost surprins cu o serie de camuflaje timide, care ascund insa bine partea frontala si posterioara.

Liniile de design se vor inspira mult din filosofia promovata de BMW pe actualul Seria 5 GT. Noua generatie a unuia dintre cele mai vandute modele BMW va imprumuta propulsoarele pe benzina Twin Turbo, in cazul versiunilor superioare, si unitati diesel cu un sistem de injectie directa, de a doua generatie. Toate motorizarile vor putea fi cuplate la o transmisie manuala sau automata, cu sase rapoarte dar si la o cutie automata cu opt trepte, dezvoltata in colaborare cu ZF.

Structura caroseriei va include, ca si in cazul actualei generatii, aluminiu si un aliaj usor dar si fibra de carbon, in cazul versiunilor de top. La capitolul suspensii, nu se cunoaste decat faptul ca pentru axa fata BMW va utiliza un sistem MacPherson iar pentru cea spate una Multilink.

Noua generatie BMW Seria 5 va debuta oficial in cadrul saloanelor de anul viitor, data de lansare in productie fiind inca incerta.

via | Autoblog

Comentarii (13)

  • Bayer
    Se simte ceva serios sub camuflaj.
    Ca toate BMW-urile inseamna POWER.
    9 3
  • Andrei.P
    Hmm toate bmw inseamna power? hai sa vedem.. 316 din 94 are 13 secunde pana in suta:( 316 din 2009 are 11 sec pana in suta.
    5 13
  • Daca or sa continue tot asa cred ca si renault symbol o sa le dea clasa la calitate si performante
    4 16
  • pare sa fie foarte slim Sunt curios daca detaliile de design..vor merge in aceeasi tendinta "dusa cu pluta" ca si pana acum? Hope not.
    4 2
  • in fata seamana cu seria 7.........nu ne va surprinde cu absolut nimic....mai mult ca sigur ca si interioru va copia pe restu modelelor.....ca asta e filozofia bmw din cate se observa....atata au noroc ca au motoare fff bune si calitatea e la inaltime......dar incet incet mercedes ii da clasa lui bmw
    4 5
  • Bayer
    Lasatio mai moale cu surprinsu.
    Ce noua E-class arata mai bine ???
    Si fiti pe pace ca noua seria 5 va avea succes mai mare ca noul e-class ca asa a fost in totdeauna.
    8 3
  • BMW
    Ce bine ar fi sa comentam fiecare doar pe rubricile unde ne pricepem. Ideal sa si avem modelul respectiv, iar daca nu sa dam cu presupusu pertinent, dar.......mai este pana acolo; pana atunci BMW face masini premium incontestabil.

    Ar putea pune pe seria 5 standard jante mai mari si esapament mai gros.
    6 1
  • semtex
    sunt sigur ca au pregatit ei ceva smecher impotriva unui e class
    cred ca BMW va reveni la ce a fost BMW odata in materie de design... presimt ca o sa-mi placa
    7 1
  • cetateanul x
    masini...masini
    cea mai buna masina e aceea de care te folosesti tu , restul e can can :))
    3 4
  • URAGANU
    bleah
    O sa arate ca un rahat, scuze :) O sa aibe stopurile ca BMW seria 3 de acum si fatza cu farurile mai compacte, nu asa alungite.

    O sa fie o basina de masina la aspect. Motorizarile vor ramane aceleasi.
    1 7
  • BMW p/u URAGANU
    BMW p/u URAGANU
    O sa arati tu ca URANGUTANGU sau ca URAGANU ca ai niste comentarii de 2 bani.
    BMW e LIDER MONDIAL LA VANZARI vs Audi si Mertz si e LIDER MONDIAL la MOTOARE are 6 titluri din ISTORIA BEST ENGINE of THE YEAR.
    Asa ca se vede ca esti un DACIIST.
    5 2
  • octavbmw
    eu zic ca va arata la fel ca seria 5 gt dota forma va fi schimbata si putin probabil stopurile dar foarta putin
    2 0
  • SA APARA
    APOI NE VOM PUTEA EXPRIMA M BINE COMM URILE... PANA ATUNCI PRESUPUNERI... CU SIGURANTA MOTOARELE VOR AVEA + URI, ASA NE A OBISNUIT BMW...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru