BMW vine la Frankfurt cu doua editii aniversare ale lui Mini

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.08.2009
Doua editii aniversare Mini vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt in cadrul standului BMW. Cele doua modele sarbatoresc jumatate de secol de la lansarea primului Mini.

BMW va prezenta doua editii speciale ale lui MINI in cadrul editiei 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt. Cele doua editii aniversare – Camden si Mayfair sarbatoresc jumatate de secol de la lansarea primului model Mini. Ambele editii speciale ale acestui model vor primi o placa jubiliara amplasata pe grila radiatorului si vor fi vopsite in doua nuante speciale de vopsea. Pe langa asta, modelele aniversare Mini Camden si Mini Mayfair vor primi un sistem audio deosebit.

Standul Mini de la Frankfurt va fi incadrat in premiera in cadrul standului BMW si va fi alaturat si standului Rolls Royce. Alaturi de modelele Mini, BMW va prezenta doua hibride, un concept sportiv si noile X1 si Seria 5 GT. Pe langa, Rolls Royce va prezenta gama sa in cadrul aceluiasi stand.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru