TOP 10: Cele mai confortabile locuri din spate in lumea auto

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.01.2010
Automarket va prezinta topul celor mai confortabile si exclusiviste locuri rezervate pasagerilor din spate.

Mercedes-Benz S-Klasse cu pachetul Designo pentru interior

Pachetul Designo pentru interiorul lui S-Klasse aduce materiale si cusaturi deosebite, iar scaunele din spate vor putea fi lasate pe spate dupa bunul plac al ocupantilor acestora. Tapiteria care acopera platfonul este realizata din plus, iar scaunele au o cusatura cu un model extrem de placut.

Maybach Laundalet

Succesorul legendarului Maybach Laundalet prezinta aceeasi trasatura definitorie a acestui model - posibilitatea de decapotare a partii din spate, care le ofera pasagerilor din spate o priveliste deosebita. Aceasta priveliste poate fi savurata alaturi de un pahar de sampanie rece, care este stocata in compartimentul special din cotiera dintre scaune.

Geely GE

Desi Geely GE este o clona chinezeasca a lui Rolls Royce Phantom, modelul chinezesc ofera luxul unui singur scaun in spate. Acesta este amplasat central si ii ofera un statut special celui care ocupa aceasta pozitie. Fiind o clona a unui model occidental, Geely GE nu poate sa ocupe un loc mai bun in acest clasament.

Chrysler Town and Country

Al doilea rand de scaune din Chrysler Town and Country se poate roti cu 180 de grade, iar pasagerii de pe acest rand vor putea sa socializeze cu cei care ocupa cel de-al treilea rand de scaune. Mai mult decat atat, masuta dintre cele doua randuri de scaune din spate poate gazdui jocuri de carti, alimente sau chiar si o mica intalnire de afaceri.

Aston Martin Rapide

Primul coupe cu patru usi de la Aston Martin nu avea cum sa nu aiba un interior cu un design deosebit.

Cele patru locuri oferite de coupe-ul cu patru usi din Marea Britanie sunt imbracate in piele de cea mai buna calitate, iar cele doua locuri din spate sunt despartite de o cotiera centrala in aceeasi maniera precum cele doua din fata. Pasagerii din spate primesc si ei scaune sport care ofera un grad superior de confort si sustinere laterala.

Lincoln MKT

Modelul american Lincoln MKT, versiunea premium a lui Ford Flex, beneficiaza de un frigider amplasat central pentru cele patru locuri din spate, un plafon din sticla si spatiu din plin pentru pasagerii sai. Randul de scaune de la mijloc este individual, permitand reglarea separata a scaunelor pentru pasagerii sai si oferind un nivel superior de confort.

BMW Seria 5 GT

Desi BMW Seria 5 GT este amplasat sub Seria 7 in gama constructorului din Munchen, modelul ofera un nivel superior de lux la nivelul banchetei din spate, care ofera doua locuri individuale extrem de confortabile. Acestea sunt separate de o cotiera centrala si pot fi lasate pe spate dupa preferinte sau chiar pliate in fata in cazul in care este nevoie de spatiu suplimentar in parte din spate a vehiculului.

Toyota Sienna

Minivan-ul de lux oferit de Toyota SUA ofera numeroase elemente de rasfat ale pasagerilor la interiorul acestuia, indeosebi pentru cei de pe bancheta din spate. Pasagerii celui de-al doilea rand de scaune au posibilitatea de a-si odihni picioarele pe suportul special care iese de sub scaune, intr-un mod similar cu cel al unor fotolii de lux.

Pe langa asta, pasagerii care ocupa cel de-al doilea rand de scaune beneficiaza si de cotiere duble, suporturi pentru pahare si alte elemente de confort.

Porsche Panamera

Desi primul coupe cu patru usi din istoria Porsche a starnit ceva controverse in randul fanilor si al publicului, Panamera ofera un nivel superior de spatiu pentru pasagerii din spate in comparatie cu Cayenne. Desi Cayenne este mai mare, noul Panamera are locuri individuale pentru pasagerii din spate, care ofera un nivel deosebit de confort.

Rolls Royce Phantom in versiunea cu ampatament marit

Englezii de la Rolls Royce sunt campioni in materie de interioare, iar habitaclul lui Phantom nu face exceptie de la aceasta regula. Modelul britanic beneficiaza chiar si de o sticla de izolare dintre partea din fata si partea din spate a vehiculului, iar toate elementele moderne de confort disponibile pe piata pot fi gasite si in partea din spate a lui Phantom.

Via | WindingRoad

Comentarii (26)

  • top
    Lincoln MKT nu prea se potriveste cu topul asta. Mie mi se pare ca arata ca un MPV
    20 3
  • prudentul
    locul 11
    Dricul.

    Pasagerul are cea mai odihnitoare poziţie (complet orizontală), este răsfăţat în perne şi dantele. Are tot spaţiul din spate la dispoziţie, nu trebuie să se mai înghesuie. Nu simte hopurile, nu e deranjat de zgomote.

    Niciodată nu a existat vreo reclamaţie a vreunui "client" privind confortul.
    77 2
  • wow
    moama, geely e mai confortabil decat Maybachul si S-ul ? marfa in curand o sa fie pe locul 1 da ce zic eu pe locu' 1 pe locul 0 ..ce dreaq.

    unde e Bmw -ul seria 7 ,Lexus-ul LS600,Audi A8 ...?
    33 8
  • Irinel Columbeanu
    Din cate am inteles, Geely daca nu era o replica putea chiar sa se bata cu locul 1??
    Oricum nu-mi place masina, ca eu ar trebuie sa stau singur in spate iar Monica singura in fata cu soferul.
    45 3
  • URAGANU
    BMW E39
    BMW Seria 5 E39.
    13 11
  • cipsius
    Chair foarte curios cum de locurile din Panamera si Rapide sunt mai confortabile decat cele din S-Klasse si Maybach. Ma gadesc aici la inaltimea oferita, latimea scaunelor si posibilitatile de setare a pozitie/pozitilor scaunelor. Primele fiind masini sport (scaune mai inconfortabile in principiu) si ultimele sunt prin excelenta masini in care cel/cei de pe locurile din spate sunt sofati de altcineva (mii de reglaje, masaj, etc.)
    26 0
  • parerea mea e ca locul 1 clar e meritat de rolls royce phantom insa pe urmatoarele locuri cred ca maybach landauet(nu laundalet cum ati scris voi) si mercedes s-klasse ar trebui sa fie.....locul 4 cred ca chrysler town and country lar merita iar 5.....porsche panamera sau toyota sienna
    11 3
  • Bentley
    OK, este aberant ca un Geely sa fie mai bine plasat decat Maybach sau S Klasse, dar BENTLEY ... unde este?
    Concureaza cu un Mini sau cu Logan, ce categorie aveti pentru aceasta masina????
    16 0
  • Ziaristi istetzi
    Top 10 fara o clasificare clara a modelelor, nu zice nimeni cine e pe primul loc si cine e pe 10.
    Uite asa se cearta lumea si fac omuletii comentarii si vizitatori :)
    Smart!
    15 3
  • Mi-au placut Toyota si BMW si poate Aston Martin daca nu avea acea adevarata baricada intre cele 2 locuri.
    9 1
  • haha!
    O intrebare simpla: cei de la Automarket au facut clasificarea asta?
    Atunci nu ma mir ca in top este un Gelly si nici un Bentley sau Cadillac.
    Nu mi-o luati in nume de rau, intr-un fel este normal sa fie asa, pentru ca nu le-ati testat. Stirea e cat se poate de subiectiva :)
    15 7
  • Mercedes-Benz
    BEMWEUL e senzational.
    Si rolls roys-ul tot.
    S-class ma uimeste de fiecare data e o masina nascuta pentru calitate.
    BMW no comment 5GT e o masina de rang innalt
    9 3
  • mihai2001
    Prostii
    Daca ramaneam la subiectul Mercedes/BMW/bentley si alte marci care se pricep la facut masini era super topul.

    Asa cand auzi de Gelly si Porshe Panamera (care e o sportiva in primul rand)......
    8 1
  • Sir May Bach
    Mircea trebuie sa intelegi ca aveti articole bune si articole slabe, nu trebuie sa stergeti comentariile acide la cele care sunt slabe, ci sa invatati din ele. Mai ales domnul Toma are foarte multe de invatat, lucruri care se pare ca nu prea le face la scoala pe care o urmeaza. Pur si simplu acest top este cat se poate de slab, daca e preluat de la cineva, cu siguranta, cei care l-au facut au avut contact cu acele masini. Dar Toma nu cred ca a vazut pe viu vreodata un Aston Martin Rapide sau limuzina Geely, pentru ca nimeni dintre noi (cei din Romania) nu a facut-o. Va discreditati cu astfel de topuri facute din povesti....
    8 1
  • gabi o
    Acu acu vine si Logan Limo, si sa vezi acolo lux!
    6 1
  • AndreiRN
    Calitate
    Ce putini stiu e faptau ca majoritatea scaunelor sunt fabricate in China sau pielea vine gata cusuta de la ei indiferent de marca.
    1 3
  • ^_^
    de parca nu poti traduce...copiat inseamna numai copy paste? :))...tare...oricum, nu mi se pare ala un top, mai degraba un articolvdespre cele mai confortabile locuri din spate, prezentate alandala, top inseamna numerotat, descrescator sau crescator...un top mai corect parerea mea ar fi :

    1. Rolls Royce
    2. Maybach
    3. Geely ( sa stai ca boieru singur in spate, mi se pare super)
    4. Porsche
    5. BMW
    6. Mercedes
    7. Aston Martin ( parca e inghesuita treaba acolo)

    Restul n-au ce cauta...ce ar fi sa bagam limuzine, buzuri...sau tiruri cu 2 paturi?
    12 0
  • Ha ha ha!!!
    Cum poti pune intr-un top Chrysler Town&Country care este defapt o varianta bine echipata a lui Dodge Caravan (people carrier) cu tot ce e mai confortabil si mai exclusivist in industria auto (Rols Royce, Maybach etc.). Nici Toyota Sienna si nici Lincoln MKT nu au ce cauta aici. Gelly!? Cum poate ajunge copia Made in China in acelasi clasament cu originalul.
    2 2
  • lucs
    eu zic ca si in dacia papuc se sta confortabil in spate .... intins relaxat si aerisit .... daca mai e si o roaba acolo pe post de fotoliu ,,,,,,,
    5 0
  • ?!
    cred ca ati vrut sa ziceti LINCOLN town and country si nu chrysler..?!
    0 0
  • @ automarket
    cum poti sa pui geely in top 10, pai de asta va injura lumea k veniti cu asemenea "topuri".
    4 1
  • Lexus
    cel mai confortabil Lexus LS 600h L echipare President, pacat ca articolul duce lipsa de profesionalism
    2 1
  • geleeee iiii ....
    hahaa ...,am trait s-o vad si pe asta geley inaintea lu mercedes shi maybach,unde mai pui ca dak nu era klona era inainte rollsului.cine a faqut topul asta a luat shpaga grasa pt promovare.de bentley nimiq,de cady nimiq,de lexus nimiq,de audi nimiq,jaguar nicio treaba,noroc cu geliiiii ca revolutioneaza confortul
    2 0
  • sad
    in loc de geely mergea Bentley Brooklands
    1 1
  • justin
    trist
    foarte prost topul
    0 0
  • CLAUDIU
    TOWN & COUNTRY
    IN NICI UN CAZ lincoln , astia fac alt fel de masini , e corect Crysler . Minivan ca acesta e facut de Dodge si Crysler . Cam atit de peste ocean . thank you
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru