Hamann a creat primul kit de tuning pentru BMW Seria 5 GT

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.08.2009
Desi noul BMW Seria 5 GT inca nu a debutat pe piata europeana, tunerii de la Hamann au creat deja un pachet de modificari pentru acesta. Pentru moment, singurele informatii disponibile constau intr-un set de imagini, care dezvaluie pachetul estetic pentru BMW Seria 5 GT.

Tunerii de la Hamann sunt primii care au dezvoltat un pachet de tuning pentru noul BMW Seria 5 GT. Desi modelul va debuta pe piata europeana la Salonul Auto de la Frankfurt, germanii de la Hamann au pus deja mana pe un exemplar si au dezvoltat un pachet de tuning complet pentru noul Sport Activity Coupe de la BMW. Informatiile complete ale acestui pachet vor fi dezvaluite abia la Salonul Auto de la Frankfurt, dar putem observa modificarile aplicate la nivel estetic.

BMW Seria 5 GT a primit o noua bara fata,alaturi de o bara spate modificata, precum si un set de jante Hamann, in stilul in care ne-au obisnuit designerii germani. Daca privim cu atentie primele imagini cu Seria 5 GT de la Hamann, putem observa ca modelul este disponibil cu doua seturi diferite de jante si ca a primit atat un set de frane imbunatatite, cat si o noua evacuare finala. Cel mai probabil, detaliile oficiale ale acestui model vor fi dezvaluite abia dupa lansarea noului Seria 5 GT in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Via | WorldCarFans

Comentarii (12)

  • hamann
    jentile cu 5 spite arata cel mai bine.
    4 1
  • Stelian Opincariu
    Oribila!!!!!!!!!! Chevroletul Cruze al meu e de 1000000000 ori mai frumos! PA!
    4 8
  • @Stelian Opincariu
    E prea tare Chevroletul tau.Dar nu iti mai impartasi impresiile pe net pastreaza-le pt tine.
    5 1
  • @Stelian Opincariu
    Chevroletul tau nici nu pute pe langa masina asta, asa ca iti recomand sa te calmezi. Inteleg ca nu itit permiti un BMW nou, dar macara taci, nici eu nu imi permit asa ca ma limitez in comentarii. Chiar ai vrut sa vada lumea ce masina ai tu? iti garantez eu ca nu interezeasa pe nimeni.
    4 3
  • Stelian Opincariu
    @Replikate , nici daca mi-as permite nu as cumpara BMW! Da, sunt mandru de Cruze al meu .
    2 8
  • @Stefan Opicariu
    Salut,

    E momentul sa te calmezi.
    Toate comentariile tale de astazi au avut acelasi ton acid.
    Esti pe Automarket aici, fii civilizat!

    Ramaneti la subiect.

    Multumesc
    8 1
  • stelian opincariu
    ok, scuze
    1 5
  • trebuie sa recunosc ca au facut-o sa arate mai bine, jantele de 5 spite sunt cele mai potrivite dupa parerea mea, insa inca mai am pe constiinta spatele acestei masini.... of of, mi-e dor de vremea cand se facea e39
    2 0
  • oribila masina. cu greu gasesti un unghi din care sa arate cat de cat bine
    3 4
  • alexandru26
    BMW incepe sa faca masini urate...daca si cu tuning arata urat inseamna ca e grav..imi pare rau sa o zic.
    3 4
  • discuri de frane
    daca tot au pus rotile alea imense de ce nu au schimbat si discurile de frana ?? ca sa nu arate ca o caruta! am mai vazut niste hummer cu roti de care cu boi de pe vremea rascoalei din 1907!
    3 2
  • Arata bine jentile cu 5 spite ! Dar x6 meu e mai fain de 100 de ori cela mai noi jenti cu 3 spite !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru