SLS AMG

Luni, 01 Martie 2010 | Modele noi

Primele schite ale lui Mercedes SLS AMG Roadster

Aspectul noului Mercedes SLS AMG Roadster a fost "deconspirat" de schitele pe care inginerii Mercedes le-au prezentat la Biroul European pentru Patente.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes a inceput productia lui SLS AMG

Uzina care a primit in 2008 premiul pentru cea mai buna fabrica auto a lumii a inceput sa produca astazi noul supercar Mercedes SLS AMG.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Vezi cine a pus SLS AMG pe tavan in reclama Mercedes care sfideaza fizica

Mercedes a publicat versiunea revizuita a reclamei SLS AMG in care acesta "se plimba" in viteza pe tavanul unui tunel. La finalul acesteia este deconspirata identitatea noului pilot.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Intern

Mercedes SLS AMG costa 149.000 de euro fara TVA in Romania

Filiala locala Mercedes a anuntat pretul oficial pentru Romania a supercar-ului Mercedes SLS AMG.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG a venit la Detroit fara noul motor V8 bi-turbo

Motorul V8 bi-turbo al celor de la Mercedes-Benz nu va fi introdus pe supercar-ul SLS AMG in urmatorii ani. SLS AMG va fi singurul model care va fi echipat cu motorul aspirat de 6.208 centimetri cubi dupa anul 2011.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes pregateste SLS AMG Roadster

Versiunea decapotabila a lui Mercedes SLS AMG este testata in conditii extreme de catre inginerii constructorului german. Cei de la Carpix i-au surprins la lucru si ne-au furnizat aceste imagini.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Tuning

Kicherer a prezentat pachetul sau pentru SLS 63 AMG

Mercedes SLS 63 AMG a primit inca un pachet de tuning, de data aceasta din partea specialistilor germani de la Kicherer. Ca de obicei, designerii Kicherer au realizat un pachet extrem de subtil, care ofera un aspect similar cu cel al modelelor iesite din fabrica Mercedes-Benz, dar cu un plus de agresivitate.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Incep comenzile pentru Mercedes SLS AMG: 149.000 de euro

Mercedes a anuntat oficial preturile pentru SLS AMG, noul supercar pregatit de marca germana pentru fanii sai. Masina costa 149.000 de euro fara taxe si poate fi comandata incepand de luni.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes ar putea crea o versiune mai mica si mai ieftina a lui SLS

Mercedes-Benz ar putea crea o versiune mai ieftina a lui SLS AMG, care va rivaliza modelul Porsche 911. Versiunea mai ieftina a lui SLS AMG ar putea intra pe piata abia peste cinci ani.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes SLS AMG electric vine in 2012

Rivalul lui Audi e-Tron va debuta la sfarsitul anului 2012 si va oferi performante superioare contra unei autonomii mai scazute. Mercedes SLS AMG eDrive ofera performante la un nivel similar cu versiunea pe benzina a acestui supercar.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes pregateste o versiune Black Series a lui SLS AMG

Desi cei de la Mercedes-Benz au declarat ca "Razboiul Cailor Putere" s-a incheiat, inginerii AMG lucreaza la o versiune Black Series a lui SLS AMG, care va dezvolta circa 600 CP si va costa in jur de 260.000 de euro.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Noul SLS AMG Gullwing zboara peste Muzeul Mercedes

Mercedes a prezentat imaginile video ale operatiunii de asezare a unui SLS AMG, printr-o macara, pe platforma superioara a muzeului sau din Stuttgart.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Septembrie 2009 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Ferrari 458 Italia vine din Japonia

Prima casa de tuning care s-a grabit sa modifice proaspat lansatul Ferrari 458 Italia nu este una germana sau engleza, ci una japoneza, celebra sub numele de ASI.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | General

Audi si Mercedes rup oficial "pactul german al limitarii de viteza"

Clasica limitare de viteza de 250 km/h, un punct comun pentru toti producatorii germani in afara de Porsche, este ignorata cu buna stiinta prin razboiul performantelor dintre Audi R8 V10 si Mercedes SLS AMG.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Mercedes SLS AMG

Casa de tuning Lorinser s-a grabit sa prezinte publicului primele sale pachete de personalizare pentru noul supercar Mercedes SLS AMG, dezvaluit saptamana trecuta la Frankfurt.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG va aparea in Gran Turismo 5

Noul supercar de la Mercedes-Benz, SLS AMG, va fi prezent si in jocul Gran Turismo 5. Germanii vor aduce modelul la Expozitia de Jocuri Video din Tokyo, un eveniment important din aceasta industrie.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Standul Mercedes si noul SLS AMG

Mercedes a venit cu temele facute la Frankfurt, constructorul german pregatind o serie de concepte ecologice dar si supercarul SLS AMG.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Video

7xVIDEO: Noul Mercedes SLS AMG se dezvaluie in intregime

Zecile de fotografii din mapa de presa a noului Mercedes SLS AMG au fost insotite si de o serie de filme, care analizeaza in detaliu supercarul celor din Stuttgart.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini ale noului Mercedes SLS AMG

Desi Mercedes a facut eforturi ca viitorul SLS AMG sa ramana un mister pana in momentul dezvaluirii oficiale, primele imagini ale supercarului au fost deja publicate.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

Mercedes pregateste debutul noului SLS AMG cu un mini-site

Mercedes a lansat un mini-site pentru cei care asteapta debutul supercarului SLS AMG, unde nemtii scad orele, minutele si secundele pana la marele moment.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, video, Salon Auto, Frankfurt, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru