Primul kit de tuning pentru Ferrari 458 Italia vine din Japonia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.09.2009
Prima casa de tuning care s-a grabit sa modifice proaspat lansatul Ferrari 458 Italia nu este una germana sau engleza, ci una japoneza, celebra sub numele de ASI.

La scurt timp dupa ce Lorinser s-a grabit sa publice primele detalii despre primul program de personalizare a noului Mercedes SLS AMG, un alt supercar proaspat lansat la Frankfurt se bucura de interesul "prematur" al unei case de tuning, de aceasta data din Japonia.

Specialistii de la ASI au dat publicitatii primele detalii si imagini ale propriului kit de personalizare pregatit pentru supercarul italian, desi masina nici nu a ajuns la vanzare. Exemplarul exotic se individualizeaza prin spoilerul frontal complet nou, cu prize mari de aer, regasite si pe bosajele fata mai largi.

Bodykit-ul este completat de praguri laterale, un spoiler spate modificat si un eleron posterior. Momentan, casa de tuning japoneza nu a oferit detalii si despre eventualele modificari aduse trenului de rulare.

via | Zercustoms

Comentarii (5)

  • NeoGalaxy
    Interesant mai ales ca tocmai botul era noua imagine a marcii si exact botul este cel mai schimbat de tuneri. Si mai zice cineva ca le pasa de identitatea modelului? Nah... mai bine il redeseaza de la 0 daca tot s-au apucat de treaba.
    3 1
  • arata chiar mai frumos decat varianta originala
    1 5
  • haha
    Asta e kit de tuning Adobe Photoshop. O sa dureze mult pana o sa puna ei mana pe un 458 sa-l modifice
    3 1
  • Burtica
    Ferrari
    eu zic ca e facut in paint
    2 0
  • schumi
    Ferrari
    Eu zic ca e facut in Notepad :D.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru