Mercedes-Benz SLS AMG va aparea in Gran Turismo 5

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.09.2009
Noul supercar de la Mercedes-Benz, SLS AMG, va fi prezent si in jocul Gran Turismo 5. Germanii vor aduce modelul la Expozitia de Jocuri Video din Tokyo, un eveniment important din aceasta industrie.

Pasionatii Mercedes-Benz vor putea sa incerce noul SLS AMG in jocul Gran Turismo 5, creat pentru consola PlayStation 3. Supercarul german va fi prezentat la Expozitia de Jocuri Video din Tokyo, alaturi de cele mai noi informatii despre Gran Turismo 5. Supercarul german este doar unul dintre numeroasele modele exotice pe care le vor putea conduce jucatorii noului Gran Turismo 5.

Noul Mercedes-Benz SLS AMG este propulsat de un motor V8 de 6.3 litri, care este capabil sa dezvolte 571 CP la 6700 rpm si ofera un cuplu motor de 650 Nm la 4.750 rpm. Modelul este oferit exclusiv cu tractiune spate si are o transmisie cu sapte rapoarte si ambreiaj dublu, care se numeste SpeedShift. Prezenta in jocul Gran Turismo 5 a noului supercar Mercedes-Benz va face mult mai usor duelul dintre acesta si un Citroen GT, sau oricare alt model exotic.

Via | Automedia

Comentarii (2)

  • Narcis-RELOADED
    Vai voua saracilor!
    Da o in saracie de ea treaba! Pentru romanii libidonosi si normal ca Renault e cea mai tare marca! Renault este masina saracului in Franta! Vo spune unu care a tras din bicepsi in Europe la cules de capsunele!Am un BMW 524 diesel care rupe la ora actuala orice chinezarie frantuzeasca.V-am spus-o ca sa va mearga la suflet iubitilor!
    3 7
  • Camera de garda neurologie
    Sa nu va mire daca mai apar din astia... se pare ca nu mai sunt paturi la Obregia pt baietii veseli si multi au ramas pe afara...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru