Primele schite ale lui Mercedes SLS AMG Roadster

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.03.2010
Aspectul noului Mercedes SLS AMG Roadster a fost "deconspirat" de schitele pe care inginerii Mercedes le-au prezentat la Biroul European pentru Patente.

Dupa cum stiti, germanii de la Mercedes-Benz lucreaza la o versiune Roadster a lui SLS AMG. Modelul a fost surprins de fotografii spion doar cu un strat gros de camuflaj deasupra acoperisului retractabil, dar cei de la Mercedes-Benz au fost deconspirati odata cu prezentarea patentului pentru acest model.

Principala diferenta dintre versiunea coupe a lui SLS AMG si versiunea roadster a supercarului german sta in faptul ca usile si-au schimbat modul de deschidere. Astfel, SLS AMG Roadster va avea usi cu deschidere foarfeca sau chiar cu deschidere clasica, implementarea acoperisului pliabil de tip soft-top nepermitand utilizarea aceluiasi sistem de deschidere a usilor din motive mai mult decat evidente.

Noul Mercedes SLS AMG Roadster este asteptat sa debuteze spre sfarsitul acestui an sau in prima parte a anului viitor. Modelul german este echipat cu acelasi motor V8 de 6.208 cmc care ofera 571 CP si 650 Nm. Implementarea unui platfon escamotabil va aduce un plus de greutate, deoarece modelul trebuie sa fie ramforsat semnificativ pentru aceasta modificare.

Astfel, timpii de accelerare 0-100 km/h si performantele dinamice ar putea fi reduse intr-o oarecare masura.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • @ Automarket
    Au aparut primele imagini cu Porsche 918 Spyder Concept, urmasul lui Porsche Carrera GT
    www.autoblog.com
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru