Vehicul electric

Sambata, 05 Noiembrie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Întâlnire cu noile anvelope pentru mașini electrice Hankook iON

Am călătorit în Austria pentru a vedea și a testa noile anvelope Hankook iON. Pneurile vor echipa noile monoposturi din Formula E și au dat naștere unei game dedicate mașinilor electrice.
Sambata, 23 Ianuarie 2021 | Concepte

Nissan e-NV200 Winter Camper este rulota electrică pentru o aventură invernală

Nissan a publicat primele imagini si informații ale studiului e-NV200 Winter Camper. Rulota prietenoasă cu mediul înconjurător este, cel puțin pentru moment, un concept.
Miercuri, 05 August 2020 | Masini electrice si hibride

Zero Labs transformă Land Rover Series III în vehicul electric: până la 600 CP și autonomie de peste 380 de kilometri

Americanii de la Zero Labs au prezentat o versiune electrică a lui Land Rover Series III. Modelul poate fi deja comandat și va fi echipat cu un sistem electric de propulsie care oferă până la 600 CP. Clienții vor avea de ales fie un pachet de baterii de 85 kWh, fie un acumulator de 100 kWh.
Vineri, 29 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen a aprobat trei proiecte în parteneriat cu Ford: pe listă sunt un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale

Volkswagen a anunțat aprobarea a trei proiecte în baza parteneriatului semnat cu Ford în 2019. Lista presupune un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Vehiculele electrice dezvoltate de start-up-ul Bollinger vor ajunge și în Europa: americanii pregătesc un vehicul de off-road și un pick-up, ambele cu o baterie de 120 kWh

Start-up-ul american Bollinger a anunțat că a primit precomenzi și din Europa pentru vehiculele sale electrice. Oficialii companiei spun că în scurt timp vor demara procesele pentru omologarea modelelor conform standardelor de pe Bătrânul Continent.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință al traseului de la Goodwood

Volkswagen ID R a stabilit un nou record all-time la Goodwood. Prototipul electric dezvoltat de nemți a avut nevoie de 39.9 secunde pentru a parcurge traseul de pe domeniul Lordului March.
Sambata, 17 Octombrie 2015 | General

Probleme noi pentru proprietarii de mașini electrice din SUA: "E nevoie de reguli de bun-simț la punctele de încărcare"

Mașinile electrice câștigă din ce în ce mai mult teren, mai ales pe piața din Statele Unite, însă proprietarii lor se lovesc de un set nou de probleme.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Luni, 11 Martie 2013 | Tehnologie

General Motors lucrează la un vehicul electric cu autonomie de 322 km

Preşedintele GM a dezvăluit că grupul american lucrează la un vehicul electric ce ar putea avea o autonomie de 322 de kilometri. Tot el a susţinut că această performanţă poate fi atinsă prin reducerea masei totale.
Vineri, 15 Iunie 2012 | General

Record mondial: Renault Zoe a parcurs 1.618 kilometri în 24 de ore

Renault Zoe a stabilit un record mondial pentru un vehicul electric de producţie - cea mai mare distanţă parcursă în 24 de ore: 1.618 kilometri.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Industrie

GM creşte din nou producţia lui Volt pentru a răspunde cererii

Oficialii Chevrolet au anunţat că se confruntă cu o "cerere uriaşă" pentru Volt şi că le-au cerut partenerilor să îi ajute să crească producţia acestui model.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Tehnologie

Delphi lucrează la un sistem de încărcare fără fir a vehiculelor electrice

Furnizorul de componente auto Delphi a dezvoltat un sistem de încărcare fără fir a vehiculelor electrice. Acesta are o putere de 3.300 de waţi, dar debutul în producţie nu a fost anunţat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 17 Octombrie 2010 | Mediu

China: producţia anuală de masini electrice va ajunge la un milion de vehicule în 2020

Oficialii chinezi doresc ca până în 2020 capacitatea de producţie a maşinilor electrice să ajungă la un milion de vehicule anual.
Duminica, 02 Mai 2010 | General

Seat implineste 60 de ani de la infiintare

Seat (Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo) implineste in luna mai 60 de ani de la infiintare.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Audi se va concentra pe hibrizi si vehicule electrice

Desi doresc sa imbunatateasca eficienta motoarelor cu combustie cu 30% in urmatorii 10 ani, cei de la Audi se vor concentra pe dezvoltarea hibrizilor si a vehiculelor electrice.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Cadillac renunta definitiv la Converj

Purtatorul de cuvant al marcii Cadillac a clarificat destinul lui Converj si a dezmintit informatiile anuntate de Bob Lutz despre acest model. Pentru ei, Converj a fost doar un concept, cu sanse slabe de a intra in productie.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Audi a prezentat conceptul A1 e-tron la Geneva

Audi a prezentat o versiune electrica a lui A1 care este echipata cu un motor rotativ pentru marirea autonomiei. Motorul electric al acestui model furnizeaza 61 CP si poate oferi pana la 102 CP pentru o perioada scurta de timp.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Modele noi

Hyundai i10 electric intra in productie in acest an

Productia lui Hyundai i10 EV va debuta in India in decursul acestui an. Primul model electric al constructorului sud-coreean va fi disponibil doar pentru flote atunci cand va debuta pe piata.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Modele noi

Tesla va produce un vehicul electric accesibil peste cinci ani

Elon Musk, presedintele Tesla Motors, a anuntat ca va produce un vehicul electric accesibil, care va costa 30.000 de dolari il va introduce pe piata peste cinci ani.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Englezii de la Westfield pregatesc un model electric de competitie

O companie britanica de notorietate in motorsport a creat un model electric de competitie, pe care il va inscrie in EV Cup, intrecerea dedidaca modelelor 100% electrice.

Tag-uri similare

Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru