Vehicul electric

Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Noul Fiat 500 electric va avea o autonomie de 240 de kilometri

Competitorul lui Mini E din partea celor de la Fiat va avea o autonomie de circa 240 de kilometri si va putea accelera de la 0 la 100 km/h in doar 10 secunde. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Modele noi

Antonov si Jaguar vor dezvolta o transmisie cu doua trepte pentru vehicule electrice

Jaguar si Antonov vor lucra impreuna pentru a realiza o versiune gata de productie a unei cutii de viteze cu doua trepte pentru vehicule electrice.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Clientii Peugeot se pot inscrie pe lista de comenzi a modelului iOn

Lista de pre-comenzi pentru Peugeot iOn a fost deschisa de catre cei de la Peugeot cu un an inainte de debutul pe piata al acestui vehicul electric.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Mediu

Americanii au creat prima retea-coridor de alimentare electrica

Prima retea de incarcare a vehiculelor electrice a fost creata in Statele Unite ale Americii. Aceasta este amplasata in California si poate fi folosita doar de proprietarii de Tesla Roadster.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Modele noi

Jay Leno promoveaza Ford Focus ST in versiunea electrica

Emisiunea Tonight Show din SUA are o sectiune speciala dedicata versiunii electrice a lui Ford Focus ST, care este alergata pe un circuit special de catre vedetele din America.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault lanseaza ofensiva electrica cu patru concepte

Renault a dezvaluit primele informatii oficiale despre cele patru modele pe care le-a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Acestea sunt Twizy ZE, Zoe ZE, Fluence ZE si Kangoo ZE.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Concepte

Primele imagini ale noului Audi R8 electric: e-Tron Concept

Conceptul Audi E-Tron a fost dezvaluit gratie unei imagini "scapate" pe internet cu o zi inainte de dezvaluirea oficiala a acestui model la Frankfurt.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a prezentat conceptul electric iOn

Peugeot a dezvaluit astazi prima imagine oficiala a conceptului iOn, o interpretare franceza a modelului electric Mitsubishi i-MiEV.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Industrie

Peugeot si Citroen vor face copii electrice dupa Mitsubishi i-MiEV

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen a anuntat oficial incheierea unei colaborari cu Mitsubishi in domeniul vehiculelor electrice. Francezii vor dezvolta versiuni proprii ale modelului electric i-MiEV.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Modele noi

Coreenii au inventat un vehicul electric fara baterii

Inginerii coreeni de la KAIST au dezvoltat un vehicul electric alimentat prin inductie. Daca acesta va intra in productie conform planului, coreenii vor reduce importurile de petrol cu 35 de milioane de barili pe an.
Vineri, 21 August 2009 | Industrie

Renault vrea sa vanda 160.000 de vehicule electrice pe an

Incepand cu anul 2011, Renault doreste sa vanda 160.000 de vehicule electrice pe an. Constructorul francez va derula un proiect pilot in Danemarca, care va testa utilitatea de zi cu zi a acestor modele.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Nissan Leaf consuma doar 0.64 litri la 100 kilometri

Potrivit oficialilor Nissan, noul Leaf are un consum echivalent cu 0.64 litri de carburant la 100 de kilometri. Din pacate pentru japonezi, cifrele nu au o baza reala, deoarece Leaf este o electrica pura, iar consumul nu poate fi masurat in litri la suta de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

Toyota va produce vehicule pe hidrogen din 2015

Toyota va lansa versiunea Plug-In a lui Prius pana la sfarsitul acestui an si va oferi o versiune electrica a lui iQ pana in 2012. In cinci ani, Toyota va oferi si vehicule alimentate cu hidrogen.
Luni, 27 Iulie 2009 | Industrie

Nissan va prezenta un SUV electric in august

Inginerii japonezi de la Nissan au dezvoltat un SUV electric, care va fi prezentat alaturi de doua modele electice in cadrul unui eveniment special de la sediul Nissan din Japonia.
Luni, 20 Iulie 2009 | Concepte

Lotus a desenat un vehicul electric de oras

Britanicii de la Lotus au proiectat conceptul unui vehicul electric in doar doua saptamani. Modelul nu va fi produs de catre marca britanica, dar ar putea fi vandut unui alt constructor.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Nissan va prezenta trei vehicule electrice noi in august

Producatorul japonez Nissan va dezvalui trei modele electrice in august, pe care le va pune spre vanzare peste doi ani. Fiecare model va fi produs doar pe continentul pe care va fi distribuit.
Marti, 30 Iunie 2009 | Modele noi

Inginerii Porsche sugereaza crearea unui 911 electric

Un oficial Porsche a sugerat dezvoltarea unui 911 electric, dar acest anunt nu are caracter oficial. Modelul va incerca sa prezinte spiritul Porsche intr-un vehicul electric.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Modele noi

Tesla si Daimler se pregatesc sa produca vehicule electrice accesibile

Directorul companiei Tesla a anuntat ca vor produce doua vehicule electrice accesibile impreuna cu Daimler.
Marti, 19 Mai 2009 | Mediu

Autonomia vehiculelor electrice, o minciuna?

Darryl Siry, fostul director de marketing al companiei Tesla, a declarat pe blogul sau ca autonomia anuntata a vehiculelor electrice nu este apropiata de realitate din cauza metodei de calcul a Agentiei de protectie a mediului.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Modele noi

Norvegienii au lansat primul lor vehicul electric – MetroBuddy EV

O companie norvegiana a lansat un vehicul electric ce poate transporta trei pasageri cu o viteza maxima de 80 km/h. Acesta are o autonomie de 120 kilometri si va fi produs in 5000 de unitati pana la sfarsitul anului.

Tag-uri similare

Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru