Nissan va prezenta un SUV electric in august

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.07.2009
Inginerii japonezi de la Nissan au dezvoltat un SUV electric, care va fi prezentat alaturi de doua modele electice in cadrul unui eveniment special de la sediul Nissan din Japonia.

Dupa cum stiti, producatorul japonez de automobile a anuntat ca va prezenta trei vehicule electrice noi la inceputul lunii august. Oficialii japonezi au dezvaluit faptul ca unul dintre cele trei modele va fi un SUV, care va avea propulsie si alimentare 100% electrica. Noul SUV are o lungime de 4.150 milimetri si o latime de 1.520 mm. Inaltimea noului model electric de la Nissan va fi de 1.750 milimetri.

Alaturi de noul SUV, Nissan pregateste si un rival pentru Mitsubishi I-MiEV, care va fi capabil sa ofere o autonomie de circa 160-200 km. Cel de-al treilea model pe care il va prezenta Nissan este o versiune electrica a lui Tiida, care va fi distribuita pe piata din Statele Unite ale Americii. Cele trei modele au fost dezvoltate alaturi de inginerii francezi de la Renault, care pregatesc la randul lor cateva modelele electrice pentru piata europeana.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • marius
    tiida e vesta
    O mica observatie in STATE, Tiida se numeste Vesta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru