Defender

Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Land Rover Defender 90: disponibilă doar în Germania

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de teren Defender 90. Noua ediție, botezată Marine Blue Edition, este disponibilă exclusiv pe piața din Germania, într-un număr limitat de exemplare.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Land Rover Defender va avea un frate mai mic. Ar putea fi un model electric

Potrivit unor informații din presă, Land Rover pregătește un nou SUV electrificat pentru a doua jumătate a deceniului actual. Noul model ar urma să fie un frate mai mic al lui Defender, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2027.
Vineri, 02 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Range Rover, Discovery și Defender sunt transformate în mărci de sine stătătoare

Jaguar Land Rover a anunțat oficial restructurarea sa. Noul grup poartă acum numele JLR și este compus din 3 divzii noi: Range Rover, Discovery, Defender, care devin mărci proprii.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Tuning

Land Rover Defender, transformat într-o mașină de teren decapotabilă

O companie olandeză a transformat noua generație Land Rover Defender într-o mașină de teren decapotabilă. Noul model aduce și o serie de dotări noi, iar conversia în sine costă 82.500 de euro.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Ediții noi pentru Land Rover Defender: versiune de lux Outbound și motor V8 de 500 CP

Land Rover a lansat nu mai puțin de 3 ediții noi pentru modelul său de teren Defender. Astfel, SUV-ul de teren este disponibil acum și în versiunile Outbound, V8 și County Pack pentru varianta 130. Prima versiune transformă modelul într-un off-roader de lux, în timp ce a doua versiune aduce în premieră un motor V8 de 500 CP.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Industrie

Land Rover se reinventează: Range Rover, Defender, Discovery vor deveni mărci proprii

Jaguar Land Rover, grupul care deține cele două mărci britanice de mașini de lux, anunță că marca Land Rover urmează să fie reinventată. Mai exact, numele Range Rover, Defender și Discovery vor fi transformate în mărci proprii.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță un rival electric pentru Land Rover Defender: va fi „o mașină foarte capabilă"

Americanii de la Jeep pregătesc un nou model de teren care să fie un rival direct pentru Land Rover Defender. Noul model va fi botezat Recon și va fi unul electric, iar acesta promite performanțe bune în off-road, precum și un design unic.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Industrie

Land Rover Defender este la mare căutare. Producția, sporită la uzina din Slovacia

Pentru a onora, la timp, comenzile în creștere pentru modelul Defender, britanicii de la Land Rover au sporit producția la uzina din Slovacia, acolo unde este asamblat modelul de off-road.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție aniversară Land Rover Defender pentru 75 de ani de la debutul modelului

Land Rover a lansat o ediție aniversară pentru Defender, numită 75th Limited Edition. Noul model marchează 75 de ani de la debutul primului model de serie al mărcii britanice și aduce o vopsea verde specială.
Joi, 28 Iulie 2022 | Modele noi

Acesta este Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy II, un off-roader de 268.000 de euro

Divizia specială Land Rover Classic a publicat imagini oficiale cu noul Defender Works V8 Trophy II. Modelul este construit special pentru a concura în competiția Land Rover Trophy și dispune de un motor V8 de 405 cai putere alături de mai multe modificări estetice. Doar 25 de exemplare vor fi produse, iar prețul de pornire este de 268.700 de euro.
Duminica, 17 Iulie 2022 | Tuning

Manhart ne dovedește că și Land Rover Defender poate fi un SUV de performanță

Compania germană de tuning Manhart a lansat pachetul DP 500 pentru Land Rover Defender. Puterea motorului cu 6 cilindri în linie a crescut până la 512 cai putere, iar noul model primește elemente de caroserie noi și jante speciale.
Marti, 31 Mai 2022 | Modele noi

Noul Land Rover Defender 130: spațiu pentru 8 pasageri și până la 400 CP

Constructorul britanic de automobile prezintă cel mai lung Defender din istorie. Este vorba despre noul Defender 130, un SUV care poate găzdui până la 8 pasageri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Mai 2022 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Land Rover Defender 130. Producătorul anunță data lansării

Englezii de la Land Rover au publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi versiunea Defender 130, adică una cu ampatament lung și spațiu pentru maxim 8 pasageri. Debutul este programat pentru data de 31 mai.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Land Rover lansează ediția aniversară Defender 30th Anniversary Edition pentru piața nord-americană

Land Rover a publicat o imagine cu noua ediție aniversară Defender 30th Anniversary Edition. Modelul este destinat exclusiv pieței din America de Nord și aduce un omagiu lui Defender 110 First Edition, construit în 1993. Doar 500 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Tuning

O companie americană montează motoare de Tesla pe Land Rover Defender

Două exemplare clasice Land Rover Defender au fost transformate în mașini electrice de către firma americană ECD Automotive Design. Motorul electric, preluat de la Tesla, dezvoltă 450 de cai putere și oferă o autonomie de 354 de kilometri.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Land Rover Defender ar putea primi o versiune de lux, bazată pe viitorul Range Rover

Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune dezvoltată pe platforma viitorului Range Rover. Asta înseamnă dimensiuni mai mari și un interior mai rafinat.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Tuning

Accesorii ciudate pentru Land Rover Defender: bucăți de caroserie cu aspect ruginit

Olandezii de la Heritage Customs au în ofertă diverse componente cu aspect ruginit pentru noul Land Rover Defender. Aceștia susțin că același efect poate fi aplicat și jantelor.
Vineri, 05 Martie 2021 | Industrie

Land Rover Defender va primi versiune cu 7 locuri: vânzările lui Defender 130 vor începe în 2022

Land Rover a confirmat că Defender va primi în curând o versiune cu trei rânduri de scaune. Vânzările lui Defender 130 sunt programate să înceapă în cel mult 18 luni.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Modele noi

Revine vechiul Land Rover Defender: Bowler pregătește o versiune de performanță cu motor V8

În 2021 vom face cunoștință cu o versiune extremă a vechiului Land Rover Defender. Modelul este dezvoltat de Bowler și Special Vehicle Operations și va fi echipat cu motorul V8 de 575 CP.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Modele noi

Land Rover Defender primește versiune plug-in hybrid: peste 400 de cai putere și autonomie de 43 de kilometri

Land Rover a anunțat o versiune plug-in hybrid de 404 cai putere pentru modelul off-road Defender. În plus, constructorul britanic a modificat și gama de motorizări diesel, care oferă acum și tehnologie mild-hybrid.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Hyundai, Volvo, Peugeot, Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru