Impreza

Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Subaru Impreza: dispar varianta sedan și transmisia manuală

Subaru a lansat cea de-a șasea generație Impreza cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul nipon va fi oferit doar în variantă hatchback, iar transmisia manuală a dispărut din ofertă.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagine nouă cu viitoarea generație Subaru Impreza. Debut la Los Angeles

Subaru a publicat o imagine nouă cu viitoarea generație a lui Impreza. Noul model compact al japonezilor va fi dezvăluit oficial în 17 noiembrie.
Vineri, 04 Noiembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu noua generație Subaru Impreza

Subaru a publicat o imagine teaser cu varianta hatchback a noii generații Impreza. Noul model va debuta pe piață în 2024, însă prezentarea oficială a noului model este programată pentru 17 noiembrie.
Vineri, 14 August 2020 | Modele noi

Planurile Subaru au “scăpat” pe internet: generații noi pentru BRZ și WRX în 2021, viitorul Impreza vine în 2023

Subaru pregătește generații noi pentru BRZ și WRX în 2021, în timp ce viitorul Impreza ar urma să fie lansat în 2023, potrivit unor planuri ce au “scăpat” pe internet.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Modele noi

Un clasic se reinventează: Subaru Impreza WRX STI primește un facelift prezentat în SUA

Subaru duce la Salonul Auto de la Detroit un facelift aplicat actualelor WRX și WRX STI, variantele de performanță ale lui Impreza. Nu există schimbări la nivel de performanțe.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Modele noi

Dinastia Subaru Impreza continuă: compacta japoneză ajunge la a cincea generație

Subaru a lansat astăzi la Salonul Auto de la New York cea de-a cincea generație a lui Impreza. Disponibil în versiuni hatchback și sedan, Impreza vine în Europa la începutul lui 2017.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Subaru WRX va dezvolta peste 300 CP

Motoarele Boxer Turbo n-au murit, anunţă cei de la Subaru odată cu dezvelirea lui BRZ, echipat cu un Boxer aspirat. Viitorul WRX va avea un 2.0 Boxer Turbo, care va oferi peste 300 CP.
Miercuri, 10 August 2011 | Modele noi

Subaru a prezentat primul teaser al lui Impreza XV

Viitorul crossover al celor de la Subaru, Impreza XV, va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare. Până atunci, japonezii ne-au prezentat un teaser al modelului respectiv.
Luni, 11 Aprilie 2011 | Concepte

Subaru va prezenta un nou concept crossover la Shanghai

Subaru va aduce conceptul XV la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul este un crossover şi este bazat pe actualul Impreza XV, cu anumite modificări estetice şi o gardă la sol mărită.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Conceptul Subaru Impreza prefigurează design-ul mărcii pentru următorii ani

Designerul şef al Subaru a anunţat că va elimina inconsistenţele estetice din gamă în următorii ani, muza viitoarelor modele fiind Impreza Concept.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Subaru Impreza WRX STI va avea transmisie automată

Constructorul japonez Subaru pregăteşte Impreza WRX STI A-line. Noua versiune va dispune de o cutie automată cu cinci rapoarte şi de propulsorul turbo de 2.5 litri.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Intern

Subaru Impreza XV poate fi admirat în showroom-urile din Bucureşti

Showroom-urile Subaru Motors Trading din Bucureşti vor găzdui şi modelul Impreza XV, care a debutat în acest an la Salonul Auto de la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Modele noi

Un Subaru Impreza WRX STI Sedan a parcurs Nurburgring-ul în 7:55:00

Un prototip special al lui Subaru Impreza WRX STI Sedan a realizat un timp de 7:55:00 pe Nurburgring în mâinile lui Tommi Makinen. Acesta a fost cu o secundă mai rapid decât un Porsche Panamera Turbo de 500 CP condus de Walter Rohrl, dar timpii acestora nu pot fi comparaţi deoarece modelul Subaru era modificat special.
Marti, 23 Martie 2010 | Modele noi

Subaru a dezvaluit un Impreza WRX cu un kit de caroserie special

Versiunea americana a lui Subaru Impreza WRX a primit un kit de caroserie "umflat" si o serie de modificari care imbunatatesc tinuta de drum si manevrabilitatea.
Vineri, 05 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Subaru aduce la Geneva un crossover bazat pe Impreza

Subaru va prezenta un crossover bazat pe Impreza la Salonul Auto de la Geneva, intitulat Impreza XV. Conceptul acestui model se numeste Hybrid Tourer si reprezenta un vehicul hibrid cu un design futurist.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | WRC

Prodrive a lansat noul Subaru Impreza N2010 pentru WRC

Compania Prodrive a lansat oficial noul Subaru Impreza N2010, model care poate fi achizitionat de participantii in grupa N a WRC pentru 140.000 de euro.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Modele noi

Subaru a dezvaluit o noua editie limitata lui Impreza: R205

Subaru Impreza a primit o noua editie limitata, care poarta numele R205. Acesta este succesorul modelelor R204 si si R203 si va fi construit in doar 400 de exemplare.
Sambata, 02 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Travis Pastrana sare 76.2 metri cu un Subaru Impreza

Cascadorul american Travis Pastrana a sarit deasupra unei intinderi de apa, pe o distanta de 76.2 metri, de pe o rampa speciala pe o barja. Totul a avut loc la bordul unui Subaru Impreza WRX STI pregatit special pentru acest eveniment.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Cum se antreneaza Travis Pastrana pentru o saritura cu masina

Travis Pastrana va efectua o saritura de 76.2 metri cu un Subaru Impreza WRX STI in ajunul anului nou. Iata cum decurg antrenamentele pentru acest eveniment!
Luni, 14 Decembrie 2009 | Industrie

Harley-Davidson face un recall de 111.000 de unitati

Potentialele scurgeri de carburant sunt subiectul unui recall care va fi efectuat de Harley-Davidson si de Subaru in Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru