Boxster

Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.
Marti, 20 Martie 2012 | Industrie

Volkswagen va produce noul Porsche Boxster în fosta uzină Karmann

Fosta uzină Karmann, deţinută în prezent de cei de la Volkswagen, va prelua producţia de Porsche Boxster. Până în 2011, modelul era construit de finlandezii de la Valmet.
Marti, 15 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Porsche va dezveli prototipul versiunii electrice a lui Boxster la Geneva

Porsche a realizat o versiune electrică a lui Boxster, care primeşte sufixul E. Modelul nu a fost confirmat încă pentru producţie, fiind doar un prototip.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Porsche Boxster S Black Edition debutează la Geneva

Porsche va lansa la Geneva o ediţie limitată a lui Boxster S. Aceasta se numeşte Black Edition, are 10 CP şi 10 Nm în plus şi vine cu o listă lungă de dotări şi echipamente oferite opţional pentru celelalte versiuni ale lui Boxster.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Porsche testează noul Boxster

Inginerii Porsche testează noua generaţie a lui Boxster. Modelul a devenit mai mare, mai agresiv şi mai uşor decât actuala generaţie pentru a-i face loc în gamă viitorului model entry-level.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Video

Copie de Bugatti Veyron bazată pe Porsche Boxster

Un pasionat a realizat un o copie extrem de fidelă a lui Bugatti Veyron. Replica este bazată pe un Porsche Boxster de 900 CP.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | General

Porsche a găsit cel mai vechi model vândut în SUA

Constructorul german Porsche a descoperit cel mai vechi model vândut dincolo de Ocean. Aceasta este un exemplar al lui 356 Cabriolet care a făcut cunoştinţă cu Lumea Nouă în luna noiembrie a anului 1952.
Marti, 17 August 2010 | General

Porsche caută cel mai vechi model vândut în Statele Unite

Porsche va sărbători 60 de ani de existenţă pe piaţa sin Statele Unite cu un concurs special, care caută cel mai vechi exemplar Porsche vândut dincolo de Ocean.
Marti, 27 Iulie 2010 | Fotospion

Noi poze-spion cu viitorul Porsche Boxster

Viitoarea generaţie a lui Porsche Boxster a fost surprinsă din nou în timpul unor teste realizate de germani. Noul model german va avea un design nou şi performanţe îmbunătăţite.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Viitorul Porsche Boxster se intoarce la Nurburgring pentru teste

Porsche testeaza din nou viitoarea generatie a lui Boxster pe Nurburgring, dupa o absenta indelungata. Noul prototip are toate panourile de caroserie schimbate, semn ca urmeaza o schimbare dramatica a perfromantelor si design-ului ale acestui roadster.
Joi, 18 Martie 2010 | General

Porsche sarbatoreste 60 de ani de la debutul productiei in Stuttgart-Zuffenhausen

Fabrica Porsche din Stuttgart-Zuffenhausen sarbatoreste 60 de ani de productie continua a modelelor celebrului constructor german Porsche.
Joi, 18 Martie 2010 | Intern

Porsche verifica gratuit toate modelele sale din Romania

Clientii Porsche din Romania vor avea ocazia sa-si verifice gratuit vehiculele la service-ul dedicat din Bucuresti si vor putea sa testeze toata gama de modele a constructorului german in perioada 22-28 martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Premii auto

Au fost alesi semifinalistii World Car of the Year 2010

Cei 59 de jurnalisti auto care formeaza juriul concursului "World Car of the Year" au anuntat lista semifinalistilor pentru editia 2010 a acestei competitii.
Marti, 02 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Clipul de prezentare al lui Porsche Boxster Spyder

Desi noul Boxster Spyder a fost prezentat in urma cu cateva saptamani, Porsche a "intarziat" in lansarea unui clip al acestuia.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

Porsche ar putea crea un Boxster cu trei cilindri

Porsche ia in considerare implementarea unui motor turbo cu trei cilindri pe viitorul Boxster pentru a reduce emisiile de CO2 la nivel de gama.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste o versiune mai usoara a lui Cayman

Porsche Cayman va primi o versiune mai usoara, care ar putea fi intitulata Club Sport. Modelul va trece prin acelasi proces de "slabire" la care a fost supus si Boxster Spyder.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche a dezvaluit Boxster Spyder

Porsche a prezentat primele imagini oficiale si informatii ale noului Boxster Spyder, un roadster usor si performant. Modelul va debuta public la Salonul Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Ce se intampla cand un pusti de 15 ani pune mana pe un Porsche

Un adolescent din SUA a furat cheile de la Porsche-ul tatalui sau si a facut o plimbare alaturi de varul sau. Dupa ce "soferul" a pierdut controlul volanului, cei doi au zburat peste 21 de metri, aterizand pe un santier.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste modele noi. Unul dintre ele va fi electric!

Presedintele Porsche a confirmat dezvoltarea unui model electric si a anuntat ca doreste sa mareasca vanzarile la 150.000 unitati pe an dupa ce se va redresa economia mondiala.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Fotospion

Spionat: Porsche Boxster Speedster

Porsche pregateste o versiune Speedster supersport a celui mai ieftin model din gama sa. Aceasta promite senzatii tari in aer liber.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru