California

Vineri, 13 Octombrie 2017 | Masini autonome

Undă verde: California schimbă legea și permite mașinilor autonome să circule fără șoferi

Reprezentanții statului american California au prezentat noi reglementări prin care mașinile autonome pot să circule pe drumurile publice fără șoferi. Legea ar urma să intre în vigoare de anul viitor.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

Viitorul celui mai accesibil model Ferrari este incert: italienii sunt nemulțumiți de cererea sub așteptări pentru California

Ferrari este nemulțumită de evoluția modelului California și intenționează să facă schimbări radicale, însă nu este clar dacă acesta va fi eliminat din gamă sau repoziționat.
Luni, 13 Februarie 2017 | Industrie

Probleme în Paradis: un angajat Tesla acuză condițiile grele de muncă de la fabrica din California. Musk: "E un atac murdar"

Un angajat Tesla a făcut vâlvă în Statele Unite după ce a acuzat deschis condițiile de lucru din cea mai mare fabrică a mărcii. Acesta își dorește un sindicat care să apere drepturile muncitorilor. Elon Musk cataloghează drept "murdar" atacul propriului angajat: "E plătit de sindicate".
Duminica, 27 Decembrie 2015 | Siguranta

Recall Ferrari în SUA: mașinile ar putea lua foc din cauza unor scurgeri de combustibil

O problemă cauzată de izolarea necorespunzătoare a compartimentului motor poate duce la scurgeri și la incendii pe 180 de exemplare Ferrari California vândute în SUA. Autoritățile de peste Ocean au ordonat inițierea imediată a unui recall.
Joi, 17 Decembrie 2015 | General

California vrea să interzică maşinile autonome fără şofer: "Suntem îngrijoraţi de siguranţa în trafic"

Autorităţile din California vor să interzică testele cu maşini autonome fără şofer, ceea ce ar afecta planurile Google şi ale marilor constructori de a dezvolta această tehnologie.
Marti, 25 August 2015 | Modele noi

Ferrari va trece la platforme comune odată cu înlocuitorul lui California

Următoarea generație a lui Ferrari California va fi dezvoltată conform unei noi strategii pentru marca italiană, care va implica utilizarea de platforme comune între modelele din gamă.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Feature

Volkswagen California - 25 de ani de existenţă pentru modelul dedicat vacanţelor

Volkswagen Vehicule Comerciale sărbătoreşte 25 de ani de la lansarea modelului California, un van special pregătit pentru familiile amatoare de vacanţe pe roţi.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Siguranta

Ferrari face un recall de 206 unităţi 458 Italia şi California

Ferrari a anunţat că va rechema 206 unităţi 458 Italia şi California pentru a remedia o problemă la motor. Fiecare model din lotul respectiv a fost echipat cu un arbore cotit cu un finisaj necorespunzător, care poate provoca o defecţiune.
Duminica, 29 Ianuarie 2012 | Mediu

California a aprobat noi reguli anti-poluare

Recunoscut pentru regulile sale dure în ceea ce privește poluarea auto, statul american California și-a înăsprit și mai mult legile. Noile legi încurajează vânzarea de automobile cu propulsie alternativă.
Sambata, 29 Octombrie 2011 | General

Ferrari California va primi mai multă putere în 2012

Ferrari va oferi un facelift modelului California în 2012. Supercarul italian va primi motoare mai puternice și va deveni mai ușor.
Sambata, 30 Iulie 2011 | Economic

Ferrari obţine rezultate financiare record în primul semestru al lui 2011

Ferrari a publicat rezultatele financiare din primul semestru al lui 2011. Venitul italienilor a crescut cu 19.6%, iar numărul de maşini livrate cu 11.8 procente.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Industrie

Ferrari a avut încasări de 1.919 miliarde de euro în 2010

Ferrari a fost la 14 unităţi distanţă de la atingerea recordului de vânzări din 2008. Constructorul italian a obţinut o creştere de 7.9% a profiturilor în 2010 în comparaţie cu anul precedent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Modele noi

Japonia: Un dealer Ferrari oferă o ediţie limitată a lui California

Zece clienţi Ferrari din Japonia vor avea posibilitatea să cumpere o ediţie specială a lui California. Aceasta costă 26.500.000 de yeni, echivalentul a 320.000 de dolari americani.
Joi, 05 August 2010 | General

Cea mai scumpă maşina din lume va fi prezentată la un muzeu din California

Un Bugatti Type 57SC Atlantic va fi prezentat la Muzeul Mullin din California. Acest model este primul dintr-o serie de trei şi a devenit cel mai scump automobil din lume după ce a fost vândut în 2010 contra unei sume de peste 30 de milioane de dolari.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Video

VIDEO: O sesiune de drifturi cu Ferrari California

Pilotul de teste al celor de la Ferrari, Marc Gene, s-a distrat la volanul lui California pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Ferrari va oferi si o transmisie manuala pentru California

Roadster-ul din Maranello va fi disponibil si cu o transmisie manuala cu sase trepte. Versiunea cu transmisie manuala a lui California este mai lenta cu 0.2 secunde in accelerarea de la 0 la 100 km/h.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Premii auto

Au fost alesi semifinalistii World Car of the Year 2010

Cei 59 de jurnalisti auto care formeaza juriul concursului "World Car of the Year" au anuntat lista semifinalistilor pentru editia 2010 a acestei competitii.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Tuning

Novitec Rosso a creat un Ferrari California de 550 CP

Novitec Rosso, un tuner specializat in modificarea modelelor Ferrari, a creat un pachet pentru California, care dezvolta 550 CP si 518 Nm.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Di Montezemolo impotmoleste un Ferrari California in nisip

Se intampla si la case mai mari: presedintele Ferrari a reusit sa blocheze un exemplar California in nisip in timpul prezentarii cuplului de piloti ai echipei de Formula 1 pentru 2010.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Tuning

Hamann a prezentat un Ferrari California la Frankfurt

Tunerii de la Hamann au prezentat noul pachet pentru Ferrari California in cadrul standului lor de la Salonul Auto de la Frankfurt. Motorul V8 al acestui roadster dezvolta acum 552 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru