Ferrari obţine rezultate financiare record în primul semestru al lui 2011

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 30.07.2011
Ferrari a publicat rezultatele financiare din primul semestru al lui 2011. Venitul italienilor a crescut cu 19.6%, iar numărul de maşini livrate cu 11.8 procente.

Constructorul italian de supercar-uri Ferrari a anunţat rezultatele înregistrate în primele şase luni ale acestui an. În frunte cu Luca din Montezemolo, constructorul din Cizmă a obţinut rezultate remarcabile, iar doi indicatori financiari au atins un nivel record.

Oficialii Ferrari spun că venitul înregistrat până acum a crescut cu 19.6 procente, fapt ce se traduce prin 1.080 de milioane euro. Mai mult decât atât, de la începutul anului şi până acum, Ferrari a reuşit să vândă 3.577 de maşini, cu 11.8 procente mai mult, comparativ cu prima jumătate a lui 2010.

Aceste cifre record înregistrate de Ferrari se datorează succesului de care se bucură modele precum 599 GTO, 599 Roadster, California sau 458 Italia. Ultime două modele amintite, deţin supremaţia în sectorul GT şi sport. În ceea ce priveşte Ferrari FF, primul model al constructorului italian cu tracţiune integrală, acesta nu a contribuit cu mult la obţinerea acestor rezultate fantastice. În final, oficialii Ferrari au anunţat că profitul de pe urma tranzacţionării a crescut cu 19 milioane de euro, iar profitul net s-a majorat cu 23.5%, adică 91.8 milioane de euro.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (3)

  • :)
    Constructorul din "Cizma" cu litera mare.

    "Rezultate fantastice",totusi consider ca nu incepeti sa-i copiati pe Cancan sau Libertatea.Probabil impresionante sau de remarcat suna mai bine si era mult mai potrivit in acest context.

    Mai multa atentie,totusi.
    4 1
  • Cea mai acuta criza posibila daca vine, Ferrari va fi singura marca
    si brand care nu va avea de suferit. Mereu se va vinde ca painea calda pt. ca este un Ferrari.
    Merita dar sa ai si drumuri pt. el. Nu ca la noi ... sunt inscrise aproape 150 de Ferrari si 90% din ele stau in garaj si mai ies o data pe an la lumina. Iar restul in service-uri pt. ca nu suporta infrastructura noastra.
    3 0
  • Intotdeauna vor exista oameni cu potential financiar care isi doresc o masina sport performanta, iar Ferrari va fi acolo sa le vanda produsul. Zici Ferrari, zici progres tehnologic constant. Bravo lor ca merita!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru