Cayman

Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Industrie

Porsche: Livrările au crescut cu 21% în primul sfert al anului

Nemţii de la Porsche sărbătoresc o creştere de 21% a livrărilor în primul sfert al anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, realizare inedită în contextul economic actual.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Modele noi

Porsche Cayman, imagini noi cu a treia generaţie

Noua generaţie a lui Porsche Cayman va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles. Până atunci, primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Fotospion

Porsche Cayman, primele imagini neoficiale ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Porsche Cayman a fost deconspirată înainte de prezentarea oficială. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayman va primi un motor turbo cu patru cilindri

Gama Porsche Cayman va integra un nou motor cu patru cilindri, preluat de la concernul Volkswagen, menit să deservească versiunea entry-level. Unitatea va fi introdusă şi pe Boxster.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | General

Porsche a găsit cel mai vechi model vândut în SUA

Constructorul german Porsche a descoperit cel mai vechi model vândut dincolo de Ocean. Aceasta este un exemplar al lui 356 Cabriolet care a făcut cunoştinţă cu Lumea Nouă în luna noiembrie a anului 1952.
Marti, 17 August 2010 | General

Porsche caută cel mai vechi model vândut în Statele Unite

Porsche va sărbători 60 de ani de existenţă pe piaţa sin Statele Unite cu un concurs special, care caută cel mai vechi exemplar Porsche vândut dincolo de Ocean.
Joi, 18 Martie 2010 | Intern

Porsche verifica gratuit toate modelele sale din Romania

Clientii Porsche din Romania vor avea ocazia sa-si verifice gratuit vehiculele la service-ul dedicat din Bucuresti si vor putea sa testeze toata gama de modele a constructorului german in perioada 22-28 martie.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Premii auto

Au fost alesi semifinalistii World Car of the Year 2010

Cei 59 de jurnalisti auto care formeaza juriul concursului "World Car of the Year" au anuntat lista semifinalistilor pentru editia 2010 a acestei competitii.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste o versiune mai usoara a lui Cayman

Porsche Cayman va primi o versiune mai usoara, care ar putea fi intitulata Club Sport. Modelul va trece prin acelasi proces de "slabire" la care a fost supus si Boxster Spyder.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Porsche da in judecata un producator de incaltaminte

Producatorul de incaltaminte Crocs Inc. a fost dat in judecata de catre Porsche AG pentru utilizarea numelui Cayman la denumirea unui produs de al lor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Porsche a dezvaluit Boxster Spyder

Porsche a prezentat primele imagini oficiale si informatii ale noului Boxster Spyder, un roadster usor si performant. Modelul va debuta public la Salonul Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Industrie

Volkswagen va cumpara 49.9% din actiunile Porsche

Volkswagen va achizitiona cu 7.9% mai multe actiuni Porsche decat a anuntat anterior. Cu aceasta achizitie, Volkswagen este cu un pas mai aproape de a fi cel mai mare producator de automobile din lume.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste modele noi. Unul dintre ele va fi electric!

Presedintele Porsche a confirmat dezvoltarea unui model electric si a anuntat ca doreste sa mareasca vanzarile la 150.000 unitati pe an dupa ce se va redresa economia mondiala.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Modelele Porsche echipate cu transmisii PDK vor primi schimbator cu padele

Porsche va oferi un sistem de padele pentru schimbarea treptelor de viteza in gama de optionale a tuturor modelelor echipate cu o cutie de viteze PDK cu dublu ambreiaj.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Dilema Fifth Gear - cutie manuala sau automata?

Un Porsche Cayman este mai rapid in versiunea cu transmisie manuala sau in cea cu transmisie PDK? La aceasta intrebare au incercat sa raspunda cei de la Fifth Gear in cel mai nou episod al show-ului.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Modele noi

Porsche Boxster si Cayman ar putea primi un motor VW cu patru cilindri

Porsche ar putea introduce un motor Volkswagen TSI in gamele Boxster si Cayman pentru a isi reduce amprenta de carbon si a se alinia unei tendinte mondiale de downsizing.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Economic

Nissan 370Z vaneaza clientii lui Porsche Cayman

Un oficial Nissan a declarat ca cifra de vanzari estimata initial pentru 370Z a fost revizuita la 10.000 de unitati pana la sfarsitul anului. Cu toate acestea, sportiva japoneza tinteste clientii lui Porsche Cayman.
Marti, 10 Februarie 2009 | Intern

Primul diesel din istoria Porsche a fost lansat oficial in Romania

Porsche a lansat astazi oficial in Romania versiunea diesel a lui Cayenne. Alaturi de aceasta, Porsche a adus in tara si noile Cayman si Boxster.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru