Coupe

Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Detalii noi despre facelift-ul lui BMW Seria 3 Coupe si Cabrio

BMW se pregateste sa lanseze un facelift al versiunilor Coupe si Cabrio ale lui Seria 3. Pe langa un design mai nou, acestea primesc modificari la nivelul echipamentelor standard si optionale.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Modele noi

Hyundai neaga zvonurile privind coupe-ul bazat pe Sonata

O sursa din cadrul marcii sud-coreene Hyundai a infirmat zvonurile care anuntau pregatirea unui coupe bazat pe Sonata. Prima imagine prezentata cu acest model era doar o creatie digitala, care nu le apartine designerilor Hyundai.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Concepte

Audi a lansat cel mai usor A5 Coupe, in versiune concept

Audi a prezentat publicului cel mai usor A5 Coupe in stadiu de concept. Versiunea 2.0 TFSI a modelului german cantareste cu 110 kg mai putin decat cea standard.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Tuning

Bentley Continental GT, modificat de tunerii rusi

Rusii de la TopCar au creat un pachet aerodinamic pentru Bentley Continental GT si GT Speed coupe. Cu ajutorul acestuia, modelele britanice au parte de o schimbare de look.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Modele noi

Bentley Mulsanne vine in varianta coupe si cabrio

Bentley va extinde in urmatorii ani gama modelului Mulsanne cu doua variante de caroserie, un coupe si o decapotabila.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Toyota va crea un brand hibrid botezat "Prius"

Toyota a confirmat recent intentia de a da nastere unui brand hibrid, care se va numi Prius. Primele modele din gama popularului hibrid vor debuta in 2012.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un coupe ieftin, rival pentru Audi A5

Jaguar se gandeste sa lanseze in anii urmatori un coupe mai ieftin, capabil sa rivalizeze cu Audi A5 si varianta asemanatoare a lui BMW Seria3.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: O noua reclama "nebuna" marca Mini

Mini pregateste terenul pentru cele doua concepte Coupe si Speedster, ce urmeaza a fi dezvaluite la Frankfurt, cu o reclama noua, in spiritul marcii.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Seful de design Mini vorbeste despre Coupe Concept

Seful de design al celor de la Mini vorbeste despre stilul pur, designul sportiv si valorile elementare ale constructorului britanic care au fost unite cu ajutorul tehologiei de ultima ora pentru a crea Mini Coupe Concept.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini Coupe si Mini Speedster vor fi produse in serie

Oficialii Mini au indeplinit visul fanilor marcii si au anuntat ca vor introduce in productie modelele Mini Coupe si Mini Speedster.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Pregateste Volkswagen un Golf Coupe cu patru usi?

Publicatia franceza Automobile Magazine lanseaza o ipoteza interesanta: Volkswagen va aduce in gama viitorului Golf 7 o versiune coupe cu patru usi. Aceasta va fi botezata Golf CC.
Miercuri, 26 August 2009 | Video

VIDEO: Mini Coupe Concept se dezvaluie in detaliu

Mini a dezvaluit primul video al noului Coupe Concept, asteptat sa debuteze la Frankfurt. Clipul descrie in amanunt cel mai nou membru al gamei constructorului britanic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini a prezentat noul Coupe Concept

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la prezentarea primului model Mini, marca britanica prezinta conceptul unui model coupe, care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 25 August 2009 | Video

VIDEO: Prima reclama a noului Audi A5 Sportback

Audi a lansat primul spot publicitar pentru cel mai nou model al sau: A5 Sportback. Sedanul coupe va fi dezvaluit live luna viitoare la Frankfurt.
Vineri, 21 August 2009 | Tuning

Carlsson modifica Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Cea mai recenta creatie a celor de la Carlsson se numeste Mercedes-Benz E-Klasse Coupe. Modificarile de design aduse automobilului pastreaza acelasi stil pe care inginerii constructorului german l-au abordat atunci cand au conceput masina.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit RCZ, rivalul lui Audi TT

Peugeot a dezvaluit astazi primele informatii complete, precum si o galerie de imagini, a noului model RCZ. Sportiva tinteste segmentul premium si ameninta clientela lui Audi TT.
Vineri, 14 August 2009 | Modele noi

Cadillac lanseaza CTS-V Station Wagon, rival pentru Audi RS6 Avant

In luna martie a anului viitor, Cadillac va lansa versiunea de performanta CTS-V Station Wagon, capabila sa dezvolte 564 de cai putere si sa se bata de la egal la egal cu Audi RS6 Avant.
Joi, 13 August 2009 | General

Mazda Yuuga Coupe, un nou concept creat de tineri

Un tanar designer, student in Swansea, a prezent propria sa interpretare a unui viitor model Mazda, botezat sugestiv Yuuga Coupe.
Joi, 13 August 2009 | Video

VIDEO: Castigatorul concursului "Cel mai frumos garaj Maserati"

Concursul "cel mai frumos garaj" organizat de Maserati a fost castigat de Holger Schubert, un german care a realizat un spatiu special pentru un Maserati Coupe.
Joi, 13 August 2009 | Autoipoteze

Asa va arata noul Opel Calibra?

Opel pregateste o reeditare a lui Opel Calibra. Viitorul adversar al lui VW Scirocco promite multe din punctul de vedere al designului si al performantelor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru