Viitorul Peugeot 508 Coupe, primele ipoteze de design

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 19.01.2010
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Peugeot 508 Coupe, succesor al lui 407 Coupe.

Dupa cum stiti, urmasul lui Peugeot 407 si 607 va fi intitulat 508. Automarket va prezinta succesorul lui 407 Coupe, model care preia elementele estetice prezente pe SR1 Concept si anumite trasaturi ale viitorului 508.Peugeot 508 Coupe primeste liniile noului SR1 Concept, model care prefigureaza viitoarele creatii ale producatorului francez de automobile.

Conceptul Peugeot SR1 este un model cu un limbaj de design nou, dar cu un aspect deosebit de atragator. Acesta a fost prezentat alaturi de sigla revizuita a constructorului francez si reprezinta noul val de creatii al celor de la Peugeot. Alaturi de noul 508 Coupe, Peugeot va introduce in productie si modele precum BB1, un microcar cu patru locuri, care are o lungime de numai 2.5 metri. In stadiul de concept, acest model nu avea volan, ci un ghidon care era folosit pe post de joystick.

Desi o mare parte din aceste artificii tehnologice ar putea sa nu ajunga in productie, liniile frumoase pe care le prezinta SR1 Concept nu au nicio piedica in fata productiei de serie sub numele 508 Coupe.

Versiunea Coupe a lui 508 prezinta partea frontala a conceptului SR1, in timp ce posteriorul si profilul sunt realizate intr-un mod similar cu cele prezente pe 406 Coupe si 407 Coupe. Noul Peugeot 508 inlocuieste atat modelele 407, cat si 607 si va avea dimensiuni mai mari decat ale lui 407. Pentru moment, Peugeot nu a dezvaluit informatii despre viitorul 508 Coupe, descendentul unei linii lungi de turisme.

 

Comentarii (6)

  • valentin
    CURIOS
    arata foarte bine , si 407 coupe CAND A FOST LANSAT ARATA BESTIAL insa pretul foarte mare de achizitie a facut ca el sa aiba VANZARI DEZASTRUOS DE mici , ma mir ca in aceasta perioada de criza vor lansa 508COUPE insa ar fi o delectare sa il vezi pe strazile din romania , este SUPERB
    7 1
  • bravo
    felicitari avarvarii arata bine rendul
    5 0
  • nimic special
    Ciordeala asta de design englezesc nu cred ca va avea un succes.407 a fost cea mai proasta masina din lume si geely e mai buna in termen de fiabilitate.
    0 10
  • ION si peugeot
    BAI ION (de fapt e IOAN... dar la tara... se accepta). Cea mai proasta masina din lume ... 407... poate capul tau doar...
    5 1
  • @ion
    @ion
    Vai dar .... mai esti ciobanele!!!!
    du-te tu la jaful tau de golf 4 1.9 tdi 90cp cu 200000 km luat la mana a 10-a din germania pt 500 euro in care s-au suit toti ... si c.... si lasa-ne pe noi astia cu peugeot-urile sa traim linistiti
    4 1
  • peugeot 406
    e o masina super:X:X:X:Xnici macar nu se aude cand merge.este masina vietii mele
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru