Detalii noi despre facelift-ul lui BMW Seria 3 Coupe si Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.01.2010
BMW se pregateste sa lanseze un facelift al versiunilor Coupe si Cabrio ale lui Seria 3. Pe langa un design mai nou, acestea primesc modificari la nivelul echipamentelor standard si optionale.

BMW a operat un facelift asupra modelului Seria 3 in versiunile Coupe si Cabrio, dupa exemplul lui Seria 3 Sedan. Cele doua versiuni ale lui Seria 3, care poarta codurile de sasiu E92 si E93 vor primi bare de protectie noi, cu un design mai sport, stopuri cu LED-uri si modificari subtile la interior. Anumite nivele de echipare si echipamente optionale vor primi si ele modificari semnificative.

Toate modelele 335i care au fost echipate cu pachetul M-Sport sau cu pachetul Sport vor avea jante de 19 inch din aliaj usor in cazul versiunii facelift, spre deosebire de versiunea initiala, in care aveau jante de 18 inch. BMW le va oferi clientilor sai posibilitatea de a opta pentru culori noi atat la exterior, cat si la interior, ceea ce include si ornamentele din bambus vopsite in nuanta antracit.

Sistemul de comutare automata intre faza de drum si faza de intalnire va fi adaugat in lista de optionale, iar facelift-ul lui Seria 3 va putea fi echipat cu noile padele care functioneaza pe sistemul pull/pull, adica cea din stanga volanului schimba in treapta inferioara, pe cand cea din dreapta volanului schimba in treapta superioada de viteze.

BMW Seria 3 facelift este primul model BMW care primeste aceasta facilitate, care va fi prezenta si pe noul Seria 5 F10. Clientii BMW din Statele Unite ale Americii vor primi si o versiune speciala pentru acestia, intitulata iS.

Via | Bimmerfile

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru