Mazda Yuuga Coupe, un nou concept creat de tineri

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.08.2009
Un tanar designer, student in Swansea, a prezent propria sa interpretare a unui viitor model Mazda, botezat sugestiv Yuuga Coupe.

Dupa o perioada de acalmie in care nici un tanar designer nu a mai adus in fata publicului pasionat o ipoteza de design a vreunui model celebru, revenim pe frecventa cu Mazda Yuuga Coupe. Conceptul a fost gandit de Imran Ali, un tanar designer, student la Universitatea Swansea Metropolitan din Marea Britanie.

Vazut ca un coupe cu patru locuri, Yuuga a fost inspirata de tendintele de design si modelele actuale Mazda, de la care a imprumutat mai multe elemente. Tanarul proiectant nu a oferit detalii despre modul de propulsie al conceptului si nici despre axa care va primi resursele unitatii.

Daca ar fi vorba de o tractiune fata, aceasta ar putea fi imprumutata de la Mazda 6, insa daca avem de a face cu o propulsie spate, am putea asista la un posibil nou membru in gama RX. Imran Ali nu a fost momentan cautat de nici-un oficial Mazda, proiectul sau de diploma fiind in acest moment doar un studiu de design reusit care nu va vedea niciodata lumina zilei.

via Carscoop

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Tineri si netineri.....................e naspa conceptul.......parca am in fata un Renault Fuego din anii 80.......se pot spala pe cap cu conceptul asta,,,,,,,,,,Scuzati-ma ca sunt nesimtit , stimati prieteni,dar ce ar fii sa fim totii la fel cu aceeasi parere in cap? Va pup,Ciao!
    1 13
  • anonim
    Mai lasa-ne mai stelian si nush ce.... Le stii pe toate vezi-ti ce renault tau si chiar e misto conceptul/
    tu nu stii sa desenezi nici o schita asa ca... ciocu mic si joc de glezne... BAFTA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru