Bentley Mulsanne vine in varianta coupe si cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.09.2009
Bentley va extinde in urmatorii ani gama modelului Mulsanne cu doua variante de caroserie, un coupe si o decapotabila.

Pentru a se putea bate cu rivalul sau numarul unu, Rolls Royce Phantom, noua generatie Bentley Mulsanne va avea nevoie de o gama la fel de variata de variante de caroserie. De aceea, se asteapta ca in viitorul apropiat variantele Coupe si Drophead Coupe ale Phantom-ului sa se confrunte cu o concurenta puternica din partea Bentley, care isi doreste sa inlocuiasca cat mai repede modelele Brooklands si Arnage Convertible.

Speculatiile au fost intarite de declaratia directorului executiv Bentley, Ulrich Eichhorn, care nu a exclus posibilitatea variantelor de caroserie amintite mai sus. Eichhorn a explicat ca Mulsanne va reprezenta o piatra de temelie pentru segmentul de lux, ceea ce inseamna ca Bentley are planuri mari pentru actuala platforma. "Cu acest nou model am depasit performantele, rafinamentul si atentia pentru detaliu, regasite pe vechiul Arnage. Am dat nastere unei limuzine de o calitate deosebita", a incheiat Eichhorn. 

Desi zvonurile au fost oarecum confirmate, vor mai trece multi ani pana vom vedea pe strazi variantele cabrio si coupe ale limuzinei britanice.

In momentul lansarii, se asteapta ca cele doua derivate Mulsanne sa imprumute acelasi motor V8 de 6.75 litri, supraalimentat, capabil sa ofere 505 cai putere si un cuplu motor de 1020 de Nm.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru