Kia

Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul SUV Kia Sonet: nu există planuri pentru lansarea în Europa

Kia a publicat prima schiță oficială cu Sonet, un viitor SUV compact ce va fi produs în India. Constructorul spune că nu are planuri pentru lansarea acestui model în Europa.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.
Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Hyundai are un nou obiectiv pentru 2025: vânzări anuale de un milion de mașini electrice prin brandurile Hyundai și Kia

Grupul Hyundai are un nou obiectiv pentru 2025 și vrea să vândă anual un milion de mașini electrice prin brandurile sale. Până atunci, asiaticii plănuiesc să lanseze 16 modele electrice noi pentru Hyundai și Kia.
Joi, 09 Iulie 2020 | Industrie

Kia a început producția pentru noua generație Sorento: primele exemplare Sorento Hybrid vor ajunge în Europa

Kia a anunțat startul producției pentru noua generație Sorento la uzina din Hwasung, în Coreea de Sud. Constructorul susține că primele exemplare Sorento Hybrid vor fi livrate clienților din Europa.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia vor să investească în 10 start-up-uri ce dezvoltă baterii pentru mașini electrice: parteneriat cu LG Chem

Hyundai și Kia au anunțat că vor să identifice și să investească în 10 start-up-uri ce dezvoltă baterii pentru mașini electrice. În acest sens, constructorii au lansat o competiție globală în parteneriat cu LG Chem, unul dintre cei mai mari producători de baterii din lume.
Vineri, 19 Iunie 2020 | General

Kia a lansat o aplicație mobilă pentru promovarea mașinilor electrice: "Go Electric" explică tehnologiile și cum se încarcă bateriile

Kia a lansat o aplicație de smartphone care explică tehnologiile disponibile pe mașini electrice și modul în care se încarcă bateriile.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Kia: “Pandemia ne ajută să atingem mai repede țintele privind emisiile CO2”

Kia susține că pandemia de coronavirus o ajută să atingă țintele privind emisiile CO2 mai devreme decât plănuise inițial. “Ne-am crescut cota de piață în primul trimestru. De regulă, când apare o criză, ne descurcăm mai bine decât principalii competitori,” a spus directorul Kia pentru Europa, Emilio Herrera.
Joi, 11 Iunie 2020 | General

Kia introduce funcții noi pentru sistemul de infotainment UVO Connect: estimări mai precise pentru navigație și transferul setărilor pe altă mașină

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment UVO Connect, printre care se numără estimări mai precise pentru sistemul de navigație sau transferul setărilor pe o altă mașină.
Marti, 09 Iunie 2020 | General

Kia anticipează că pandemia de coronavirus va influența designul mașinilor: "Vom avea discuții cu psihologii și antropologii"

Oficialii Kia anticipează că designul noilor modele va fi diferit ca urmare a pandemiei de coronavirus, întrucât constructorii se gândesc la noi metode de igienizare a mașinilor.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Kia lansează versiunea europeană a lui Picanto facelift: modificări estetice, ecran central de 8 inch și transmisie robotizată

Kia a prezentat versiunea europeană a micuțului Picanto facelift. Modelul va fi disponibil pentru comandă începând cu această vară și propune îmbunătățiri estetice, sisteme noi de siguranță și o transmisie robotizată cu cinci rapoarte.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Kia Rio facelift, primele imagini și informații: subcompacta primește motorizări mild-hybrid și sistem de infotainment de 8 inch

Kia a publicat primele imagini și informații despre Rio facelift, care primește în premieră motorizări mild-hybrid și numeroase îmbunătățiri la interor, printre care și un sistem de infotainment de 8 inch.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Kia Stinger facelift, spionat pe Nurburgring: prezentarea ar urma să aibă loc în luna iulie

Kia Stinger facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic ar urma să fie prezentat în luna iulie, iar conform zvonurilor, motorul V6 de 3.3 litri va livra 385 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Lansarea Kia Picanto facelift în Europa, anticipată de prezentarea versiunii din Coreea de Sud: hatchback-ul de oraș va avea ecran de 8 inch

Kia Picanto facelift va avea modificări minore de design și un ecran de 8 inch la interior, potrivit primelor imagini publicate de constructorul asiatic cu versiunea din Coreea de Sud.
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitorul model electric dezvoltat pornind de la conceptul Imagine by Kia va fi lansat în 2021: autonomie de circa 480 de kilometri și sistem electric la 800V

Conceptul Imagine by Kia va sta la baza unui SUV electric de serie. Modelul va fi prezentat în 2021 și va fi echipat cu un sistem electric la 800V, iar bateria va asigura o autonomie de circa 480 de kilometri.
Joi, 07 Mai 2020 | Tehnologie

Kia introduce o versiune îmbunătățită a sistemului pentru monitorizarea unghiului mort: mașinile din trafic sunt afișate pe instrumentarul digital de bord

Kia a pregătit o nouă versiune a sistemului pentru monitorizarea unghiului mort. Mulțumită camerelor video de la nivelul oglinzilor laterale, pe instrumentarul digital de bord vor fi afișate imagini cu vehiculele aflate în unghiul mort. Pentru început, sistemul va fi disponibil pe SUV-ul Sorento.
Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa: amânarea ratelor la mașina nouă în cazul pierderii locului de muncă

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa, astfel încât aceștia să poată amâna ratele la mașina nouă dacă rămân fără locul de muncă în această perioadă. Constructorul susține că asigurarea va costa între 15 și 20 de euro pe lună.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | General

Kia ar putea renunța la dezvoltarea unei noi generații Stinger: vânzările nu s-au ridicat la așteptările oficialilor

Vânzările lui Kia Stinger nu se ridică la așteptările oficialilor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii ar putea renunța la o nouă generație. Cu toate acestea, în cursul anului va fi lansat Stinger facelift. Modelul promite atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Marti, 21 Aprilie 2020 | Economic

Kia a ajuns la o cotă de piață record de 3.7% în Europa: înmatriculări de 113.000 de unități, dintre care aproape 19% electrice și hibride

Kia a atins o cotă de piață record în Europa de 3.7%, după ce a înmatriculat peste 113.000 de unități în primele trei luni ale anului, dintre care aproape 19% sunt electrice și hibride.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Industrie

Kia vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud: exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19

Kia a anunțat că vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud, în contextul în care exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19. Uzinele ar urma să fie închise în perioada 23-29 aprilie, însă negocierile cu sindicatele nu au fost finalizate.
Joi, 09 Aprilie 2020 | General

Kia Telluride primește titlul World Car of the Year 2020: SUV-ul asiatic a învins Mazda 3 și Mazda CX-30 în lupta pentru marele premiu

Kia Telluride a primit premiul World Car of the Year 2020. Producătorul asiatic s-a impus și în categoria World Urban Car. Porsche a primit două premii, în timp ce Mazda a câștigat categoria dedicată designului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru