Kia

Vineri, 11 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Kia mărește producția de motoare pentru vehiculele hibride: investiție de 70 de milioane de euro la uzina din Slovacia

Kia a investit 70 de milioane de euro în uzina din Žilina (Slovacia) pentru producția de motoare destinate modelelor sale hibride. Fabrica va începe să producă noile propulsoare Smartstream de 1.5 și 1.6 litri.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Hyundai și Kia prezintă noua platformă pentru modele electrice: autonomie de peste 500 de kilometri și încărcare rapidă în 18 minute

Hyundai și Kia au prezentat noua platforma E-GMP, care va permite dezvoltarea unor modele electrice cu autonomii de peste 500 de kilometri și încărcare rapidă în 18 minute. Grupul asiatic va lansa 23 de modele electrice până în 2025.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Tehnologie

Hyundai și Kia vor utiliza sisteme de infotainment bazate pe platforma Nvidia Drive din 2022: toate modele vor fi echipate standard cu noua tehnologie

Toate modelele Hyundai și Kia lansate după anul 2022 vor fi echipate standard cu sisteme de infotainment bazate pe platforma Nvidia Drive. Ulterior, constructorii vor dezvolta și propriul sistem de operare pentru mașini.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia se alătură rețelei europene de stații de încărcare Ionity: clienții vor avea tarife preferențiale pentru încărcare

Hyundai și Kia au devenit oficial parteneri în rețeaua europeană de stații de încărcare Ionity. Principalul avantaj este că proprietarii de mașini electrice Hyundai și KIa vor avea tarife preferențiale la încărcare.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Tehnologie

Actuala generație Kia Sorento va fi echipată standard cu noul sistem Multi-Collision Braking: tehnologia ajută la prevenirea coliziunilor secundare

Kia a introdus tehnologia Multi-Collision Braking pe noua generație Sorento. Sistemul de siguranță dezvoltat de producătorul asiatic ajută la evitarea unei coliziuni secundare după impactul inițial, protejând astfel și mai mult pasagerii.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Kia introduce versiunea GT Line și pentru Stonic facelift: accesorii speciale de exterior și noutăți la interior

Kia Stonic facelift va fi disponibil și în versiune GT Line. Producătorul asiatic propune noutăți la nivel estetic, dar și câteva elemente speciale pentru interior. Gama de motorizări include și propulsoarele echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea europeană a lui Kia Stinger facelift: GT-ul producătorului asiatic va fi disponibil doar cu motorul V6

Kia a publicat primele imagini cu versiunea europeană a lui Stinger facelift. Pe Bătrânul Continent, GT-ul asiatic va fi disponibil doar cu motorul V6 de 3.3 litri cu 370 de cai putere.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Kia Sportage: versiune plug-in hybrid și debut programat pentru aprilie 2021

Noua generație Kia Sportage va fi prezentată oficial în aprilie 2021, conform unor surse apropiate companiei. SUV-ul va adopta un stil nou de design și va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Kia e-Niro în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Kia e-Niro a luat parte la #ElectricRomânia by Vitesco Technologies, turul țării cu mașini electrice. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de SUV-ul asiatic și să aflăm care a fost autonomia reală calculată după cei peste 2.000 de kilometri parcurși prin țară.
Joi, 17 Septembrie 2020 | Modele noi

Kia va lansa șapte modele electrice până în 2027: primul model electric de sine-stătător are numele de cod CV și va fi prezentat în 2021

Kia va lansa șapte modele electrice până în anul 2027, iar primul dintre ele va fi prezentat în cursul anului viitor. Cel mai probabil, noul SUV va avea la bază conceptul Imagine și o autonomie de circa 480 de kilometri.
Vineri, 28 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Kia e-Niro - dragostea pentru SUV-uri compacte poate avea zero emisii

Kia e-Niro încearcă să combine dragostea europenilor pentru SUV-uri, manifestată intens în ultimii ani, cu toate cunoștințele brandului în domeniul electrificării. SUV-ul sud-coreean promite o autonomie confortabilă pentru #ElectricRomânia 2020.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Noua generație Kia Sorento include un sistem de parcare autonomă: tehnologia, disponibilă doar pe versiunea diesel

Kia a dezvăluit că noua generație Sorento include un sistem care permite parcarea autonomă inclusiv din exteriorul mașinii. Tehnologia este disponibilă doar pe versiunea diesel a SUV-ului.
Duminica, 16 August 2020 | General

Kia va accelera dezvoltarea serviciilor de mobilitate în Europa: clienții vor putea închiria mașini de la dealeri pe diverse perioade

Kia va extinde serviciile de mobilitate pe care le oferă în Europa, iar clienții vor avea posibilitatea să închirieze mașini de la dealeri pe perioade cuprinse între o zi și un an.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Stinger facelift: mici îmbunătățiri estetice și noutăți la interior

Kia a publicat primele fotografii și informații referitoare la Stinger facelift. Modelul producătorului asiatic va miza pe câteva noutăți estetice și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior. Momentan, Kia nu a oferit detalii despre gama de motorizări.
Vineri, 07 August 2020 | Intern

Prețuri Kia Picanto facelift în România: start de la aproape 12.300 de euro pentru modelul asiatic de clasă mini

Kia a publicat lista de prețuri pentru Picanto facelift. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pornește de la 12.275 de euro și este echipată cu motorul aspirat natural de 67 de cai putere.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

Primele imagini și detalii despre Kia Stonic facelift: crossover-ul primește motorizare mild-hybrid de până la 120 CP și ecran de 8 inch

Kia a publicat primele imagini cu Stonic facelift, care primește în premieră motorizare mild-hybrid în versiuni de 100 CP și 120 CP, dar și un ecran de 8 inch la interior și noi sisteme de asistență.
Joi, 23 Iulie 2020 | Intern

Prețuri Kia Rio facelift în România: modelul subcompact pornește de la aproape 13.100 de euro

Kia Rio facelift este disponibil și pe piața din România, iar modelul producătorului asiatic poate fi comandat și cu o motorizare mild-hybrid la 48V. Versiunea de bază este echipată cu un motor pe benzină aspirat natural, iar prețul de pornire este de 13.084 de euro.
Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul SUV Kia Sonet: nu există planuri pentru lansarea în Europa

Kia a publicat prima schiță oficială cu Sonet, un viitor SUV compact ce va fi produs în India. Constructorul spune că nu are planuri pentru lansarea acestui model în Europa.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru