Motor

Miercuri, 05 Mai 2010 | Formula 1

Ferrari a primit acordul FIA pentru imbunatatirea motorului

Ferrari a confirmat ca a primit permisiunea FIA de a modifica motorul in urma defectiunilor de fiabilitate din primele curse ale sezonului.
Luni, 03 Mai 2010 | Siguranta

Volvo verifica 150.000 de unitati in Europa din cauza unei probleme la motor

150.000 de clienti Volvo care detin autoturisme echipate cu un motor diesel cu cinci cilindri si filtru de particule au fost rugati sa isi verifice nivelul uleiului pentru a preveni acceleratia necontrolata a masinii.
Luni, 03 Mai 2010 | WRC

FIA ar putea introduce un motor comun pentru F1 si WRC

FIA analizeaza posibilitatea de a introduce un motor comun pentru Formula 1 si WRC, prin implementarea unei plaje diferite de putere.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Formula 1

FIA vrea sa limiteze consumul de combustibil in F1

FIA a dezvaluit ca intentioneaza sa impuna o cantitate maxima de combustibil pe care pilotii o pot utiliza in timpul curselor.
Luni, 26 Aprilie 2010 | Formula 1

Alonso critica speculatiile despre motoarele Ferrari

Fernando Alonso sustine ca motoarele Ferrari nu au probleme la valve sau la circulatia aerului, asa cum a speculat presa internationala saptamana trecuta.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Formula 1

Ferrari ar putea solicita imbunatatirea motorului

Ferrari analizeaza posibilitatea de a solicita imbunatatirea motorului din motive de fiabilitate, dupa ce echipa a descoperit cauzele problemelor la unitatile pierdute de Fernando Alonso.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Formula 1

Puterea motoarelor de F1 va scadea din 2013

Mercedes anticipeaza o scadere a puterii motoarelor incepand din 2013, cand va fi introdus un nou regulament tehnic pentru aceste unitati.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Formula 1

Ferrari schimba strategia in privinta utilizarii motoarelor

Ferrari a decis sa schimbe strategia de utilizare a motoarelor, dupa ce Fernando Alonso a pierdut inca o unitate in antrenamentele din China.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Formula 1

Ferrari minimalizeaza defectiunea motorului lui Alonso

Ferrari a admis ca trebuie sa analizeze in detaliu motivele pentru care motorul lui Fernando Alonso a cedat in Malaezia, insa echipa considera ca defectiunea nu este foarte importanta.
Vineri, 02 Aprilie 2010 | Formula 1

Red Bull, tradati din nou de o defectiune la motor

Motorul monopostului Red Bull pilotat de Mark Webber a cedat in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei.
Duminica, 14 Martie 2010 | Formula 1

Ferrari schimba si motorul lui Alonso pentru cursa din Bahrain

Ferrari a hotarat sa inlocuiasca motorul lui Fernando Alonso pentru Marele Premiu al statului Bahrain, la scurt timp dupa o decizie similara in cazul lui Felipe Massa.
Duminica, 14 Martie 2010 | Formula 1

Ferrari a inlocuit motorul monopostului lui Massa

Ferrari a anuntat ca Felipe Massa va concura cu un motor nou in Marele Premiu al statului Bahrain, insa brazilianul nu va fi penalizat pe grila de start.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Martie 2010 | Formula 1

Renault solicita permisiunea de a imbunatati motorul

Renault a solicitat forului mondial permisiunea de a modifica motorul de Formula 1 pentru a ajunge la nivelul de performanta al constructorilor rivali.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Formula 1

Williams: "Motorul Cosworth, superior celui furnizat de Toyota"

Nico Hulkenberg sustine ca motorul oferit de Cosworth este mai bun decat unitatea similara furnizata de Toyota pentru Williams in sezonul precedent.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Formula 1

Red Bull critica egalizarea motoarelor

Red Bull a avertizat ca egalizarea motoarelor va conduce la retragerea din Formula 1 a constructorilor care beneficiaza de unitati mai lente.
Joi, 04 Februarie 2010 | WRC

Motoare turbo de 1.6 litri in WRC din 2011

FIA va ratifica in luna martie noul regulament tehnic pentru WRC, care va include trecerea la motoare turbo de 1.6 litri incepand din 2011.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Modele noi

Volvo a anuntat motorul GTDi de doi litri si 203 CP

Volvo a dezvoltat un nou motor pe benzina, care se numeste GTDi si dezvolta 203 CP la 6.000 rpm. Unitatea de 1.998 centimetri cubi are patru cilindri si este supraalimentata cu o turbina.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG a venit la Detroit fara noul motor V8 bi-turbo

Motorul V8 bi-turbo al celor de la Mercedes-Benz nu va fi introdus pe supercar-ul SLS AMG in urmatorii ani. SLS AMG va fi singurul model care va fi echipat cu motorul aspirat de 6.208 centimetri cubi dupa anul 2011.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Modele noi

Viitorul Chevrolet Aveo va utiliza platforma lui Opel Corsa

Desi GM va folosi platforma actualului Opel Corsa pentru noul Chevrolet Aveo, americanii sunt convinsi ca vor reusi sa dezvolte un model cu un comportament complet diferit.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Formula 1

Ferrari propune liberalizarea dezvoltarii monoposturilor

Ferrari militeaza pentru eliminarea restrictiilor in privinta dezvoltarii motoarelor, afirmand ca reducerea costurilor se poate realiza si prin alte metode.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru