Piata auto

Luni, 15 Octombrie 2018 | Economic

Și chinezii plâng câteodată: cea mai mare piață auto din lume a înregistrat cea mai mare scădere a vânzărilor din ultimii 7 ani

Vânzările de mașini noi în China, cea mai mare piață auto din lume, au înregistrat în luna septembrie cea mai mare scădere din ultimii 7 ani. Analiștii susțin că am putea asista la prima “contracție” a pieței din China din ultimele decenii, pe fondul încetinirii economiei și a “războiului tarifelor” cu Statele Unite.
Marti, 21 August 2018 | Economic

Nissan vrea să-și mărească producția din China cu 40% în 3 ani: japonezii caută supremația pe o piață dominată de GM și VW

Nissan vrea să investească aproape un miliard de dolari pentru majorarea producției sale cu 40% în China până în 2021. Investiția face parte din planul japonezilor de a intra în topul celor mai importanți producători de pe cea mai mare piață auto din lume.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Lexus trage un semnal de alarmă: “Piața nu este pregătită pentru mașinile electrice. Trebuie să ne uităm și la alte soluții”

Tehnologia mașinilor 100% electrice nu este încă pregătită să fie adoptată pe scară largă, susține șeful Lexus. Potrivit lui Yoshihiro Sawa, alte soluții mai bune pentru piața auto, în acest moment, sunt mașinile pe benzină, hibrizii sau vehiculele propulsate cu hidrogen.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Economic

McLaren vrea dublarea vânzărilor pe cea mai mare piață auto din lume: “China este din ce în ce mai importantă pentru noi”

McLaren se uită cu atenție spre China și anunță că vrea să își dubleze vânzările pe cea mai mare piață auto din lume, în acest an.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Intern

Măsuri pe piața mașinilor second-hand: clienții vor putea să ceară informații prin SMS despre numărul de kilometri, eventualele probleme tehnice sau daunele vehiculelor pe care doresc să le cumpere

Autoritățile vor să introducă un serviciu prin care, cu ajutorul unui SMS, cumpărătorii vor putea să afle date despre istoricul de kilometri ai unui autovehicul, eventuale probleme tehnice sau daunele mașinilor second-hand pe care doresc să le cumpere.
Joi, 31 Octombrie 2013 | Economic

Previziuni: Germania şi Marea Britanie, singurele pieţe auto europene care vor creşte până în 2023

Piaţa auto mondială va creşte uşor în următorul deceniu, pe fondul cererii de maşini noi în ţări ca India şi China. Europa va păstra o creştere timidă, doar Germania şi Marea Britanie arătând un potenţial de evoluţie pozitivă.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Economic

Scenariu pentru piaţa din China: vânzări anuale de 40 de milioane de maşini noi în 2030

Economia din China creşte cu o rapiditate uimitoare şi odată cu ea creşte şi piaţa auto. Analiştii estimează că până în 2030 în China se vor vine anual 40 de milioane de maşini.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Industrie

Europa: înmatriculările au crescut cu cinci procente în septembrie

Piaţa auto din Europa prezintă primele semne de redresare, după ce înmatriculările noi au crescut cu cinci procente în septembrie în Europa de Vest.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Economic

Criza lasă urme şi în Germania. Media de vârstă a maşinilor a crescut la maximul istoric: 8.7 ani

Germania suferă de pe urma crizei auto. Aşa se face că vârsta medie a maşinilor aflate în circulaţie pe cea mai mare piaţă auto europeană a ajuns la 8.7 ani, cu un an mai mare decât înainte de criză.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Europa: piaţa auto a scăzut cu 10% în primele trei luni ale anului. România scade, Dacia creşte

Piaţa auto din Europa a fost în scădere în primele trei luni ale anului, arată datele ACEA. Piaţa din România s-a confirmat tendinţelor, însă Dacia a avut o creştere de 14 procente în primele trei luni ale anului.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Industrie

Rusia: Piaţa auto a crescut cu 39% în 2011

Piaţa auto din Rusia a înregistrat o creştere remarcabilă în 2011, de 39%, totalizând 2.653.000 unităţi. Cea mai populară marcă este Lada, cu o cotă de piaţă de 22%.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | Economic

Ford va aduce în China 15 modele noi până în 2015

Constructorul american Ford doreşte ca până la finele lui 2015 să pătrundă pe piaţa auto din China cu 15 modele noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 August 2010 | Intern

Peugeot România: Piaţa auto din ţară va scădea cu 30% în 2010

Importatorul Peugeot în România doreşte să-şi crească cota de piaţă cu 0.3-0.6 procente în 2010 şi consideră că păstrarea programului Rabla în 2011 va duce la redresarea pieţei auto mioritice.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Siguranta

60% dintre maşinile cumpărate în Europa în 2009 au ESP

Un studiu realizat de Bosch relevă faptul că 60% dintre maşinile noi achiziţionate în Europa în anul 2009 dispun de sistemul ESP.
Luni, 26 Iulie 2010 | Economic

Audi nu face faţă comenzilor din China

China ar putea deveni principala piaţă auto pentru Audi. În prezent, germanii nu reuşesc să facă faţă comenzilor venite de pe piaţa asiatică.
Joi, 03 Iunie 2010 | Industrie

Vânzările de automobile din Germania sunt în scădere pentru a şasea lună la rând

Luna mai 2010 este cea de-a şasea lună în care vânzările de autoturisme noi din Germania sunt în scadere. De data aceasta, nemţii au înregistrat o scădere de 34%, iar următoarele luni nu aduc veşti bune.
Sambata, 24 Aprilie 2010 | Economic

Marcile europene de lux incearca sa atraga chinezii cu bani

Salonul Auto de la Beijing a fost momentul oportun pentru constructorii de lux din Europa care vor sa ii impresioneze pe miliardarii Chinei.
Sambata, 06 Februarie 2010 | Economic

Vanzarile auto din Europa de Vest au crescut in ianuarie cu 14.9%

Conform analistilor de la JD Power, vanzarile auto din Europa de Vest au crescut in luna ianuarie cu 14.9% fata de aceeasi luna a anului trecut.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Economic

OFICIAL: VW Golf este cea mai vanduta masina din Europa in 2009

Clasamentul vanzarilor europene pe modele ne arata un 2009 dominat de VW Golf. pe urmatoarele locuri s-au clasat Ford Fiesta si Peugeot 207.
Duminica, 17 Ianuarie 2010 | Industrie

Fabricile din China nu pot tine pasul cu cererea de masini noi

Chiar daca in restul lumii piatele auto stagneaza, cea din China e in continua crestere. Producatorii nu reusesc sa tina pasul cu cererea mare de masini.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Nissan, Dacia, Citroen, Hyundai, Peugeot, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru