Audi nu face faţă comenzilor din China

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 26.07.2010
China ar putea deveni principala piaţă auto pentru Audi. În prezent, germanii nu reuşesc să facă faţă comenzilor venite de pe piaţa asiatică.

Germanii de la Audi se straduiesc din greu să facă faţă comenzilor venite din China. În cadrul unei conferinţe de presă, şeful constructorului din Ingolstadt a declarat că vânzările de pe piaţa auto din China ar putea devansa în acest an vânzările din Germania. "În China am atins limita capacităţii de producţie", a declarat Rupert Stadler într-un interviu acrodat publicaţiei Börsen Zeitung.

Audi a vândut în China 110.000 de unităţi de la începutul acestui an, cu 64 de procente mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului anterior. "Ne axăm în prezent pe creşterea capacităţii de producţie. În următorii cinci ani, Audi va trebui să mărească producţia din China până la 300.000 de unităţi anual", spune Stadler.

Audi nu este singurul producător premium german care se confruntă cu această problemă, rivalii de la BMW întâmpinând greutăţi de acelaşi tip pe piaţa chineză.

Via | Autoplus

Taguri: Audi, China, piata auto

Comentarii (4)

  • ion puiu
    turbina
    se inghesuie galbejitii dupa audi , nu e de mirare :)
    audi = made in china.
    6 15
  • @ion puiu
    te cred ca si eu mai mint... :))
    9 3
  • ba da si chinezii au devenit frate cocalari, si aia vor masini cu leduri, dalea taranesti.
    6 9
  • Acolo se potriveste 100% din punct de vedere calitativ.
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru