Porsche Panamera

Joi, 28 Iulie 2011 | Modele noi

Informaţii noi despre versiunea cu ampatament mărit a lui Porsche Panamera

Porsche pregăteşte o versiune cu ampatament mărit a lui Panamera, care va debuta în 2012, anunţă cei de la Car. Potrivit publicaţiei britanice, modelul va avea un ampatament mărit cu 150 de milimetri.
Luni, 02 Mai 2011 | Modele noi

Porsche Panamera Diesel: 250 CP şi autonomie de 1200 de kilometri!

Porsche a echipat modelul Panamera cu un motor diesel. Unitatea V6 TDI dezvoltă 250 CP şi 550 Nm, în timp ce consumul mediu este de numai 6.3 litri la sută.
Vineri, 29 Aprilie 2011 | Economic

Vânzările Porsche cresc cu 10% mulţumită lui Cayenne

Porsche a anunţat profitul obţinut în primele trei luni ale anului. Graţie succesului înregistrat de noul Cayenne, Porsche aproape şi-a dublat profitul.
Joi, 28 Aprilie 2011 | Intern

Porsche Panamera Hybrid şi Turbo S s-au lansat în România

Porsche oferă în România cel mai economic Panamera, versiunea hibridă, cu un preţ de 116.995 de euro. De cealaltă parte, Turbo S va avea un preţ foarte piperat: 182.746 de euro.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 | Tuning

Doi tuneri germani au creat un pachet pentru Porsche Panamera 4S

Porsche Panamera a primit un nou kit de tuning, realizat de două case germane - Rennsport Muller şi Schmidt Revolution. Cei doi parteneri pregătesc şi un interior custom pentru acest model.
Duminica, 17 Aprilie 2011 | Tuning

Gemballa prezintă Mistrale şi Tornado

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 30 de ani, casa de tuning germană Gemballa a prezentat în cadrul Salonului Mărcilor de Top de la Monaco modelele Tornado şi Mistrale. Primul dintre acesta are la bază noul Porsche Cayenne, iar cel de-al doilea se bazează pe arhitectura lui Panamera.
Miercuri, 30 Martie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Porsche Panamera Turbo S, cea mai puternică versiune a modelului german

Dacă cei 500 de cai putere ai versiunii Turbo nu vă ajungeau, Porsche Panamera vine acum cu o variantă Turbo S care dezvoltă cu 50 de cai mai mult. Şi este mai scumpă cu 20%.
Marti, 29 Martie 2011 | Modele noi

Cel mai puternic Porsche Panamera ar putea debuta luna viitoare

Versiunea Turbo S a modelului Panamera ar putea debuta oficial luna viitoare la Salonul Auto de la Shanghai sau de la New York. Berlina va avea 550 de cai putere.
Joi, 03 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 5 maşini hibride şi electrice

Constructorii auto de renume mondial au folosit Salonul de la Geneva pentru a-şi desfăşura ultimele noutăţi în materie de tehnologii eceologice. Vă prezentăm cele mai interesante cinci apariţii.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Panamera Hybrid a "înverzit" peisajul la standul Porsche

Porsche a prezentat la standul propriu de la Geneva versiunea hibridă a lui Panamera. Aplecarea Porsche înspre hibrizi atinge astfel un al doilea model, după Cayenne.
Marti, 15 Februarie 2011 | Modele noi

Porsche pregăteşte o versiune cu ampatament mărit a lui Panamera

Deoarece clienţii din China şi Statele Unite vor mai mult spaţiu interior în Panamera, Porsche va dezolta o astfel de versiune special pentru aceste două pieţe.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Modele noi

Porsche va lansa în 2011 Panamera diesel şi hibrid

Porsche va extinde gama modelului Panamera cu două noi versiuni în cursul anului viitor. Este vorba despre un diesel de 300 de cai şi despre trenul de propulsie hibrid al fratelui Cayenne.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 21 Noiembrie 2010 | Tuning

Tuning belgian pentru Porsche Panamera

Belgienii de la Caractere Exclusive au prezentat un pachet aerodinamic şi un kit de performanţă pentru Porsche Panamera. Modelul german produce acum 605 cai şi dezvoltă un cuplu motor de 840 Nm.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Audi ar putea folosi platforma lui Panamera pentru a dezvolta A9

Platforma lui Porsche Panamera ar putea ajunge şi în curtea Audi, spune Auto Zeitung. Nemţii ar crea modelele A9 şi R9, care vor ataca segmente de nişă neatinse de Panamera.
Joi, 11 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Audi A9, ameninţarea germană pentru Aston Martin Rapide

Audi ar putea lansa în următorii cinci ani cel mai exclusivist model din istoria sa, recunoscut după indicativul A9. Modelul va fi o limuzină sportivă, cu tracţiune spate şi un preţ de peste 100.000 de euro.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Urmaşul lui Porsche 928 ar putea debuta la Paris în 2012

Un zvon lansat de o sursă anonimă din cadrul Porsche anunţă debutul versiunii coupe a lui Panamera pentru 2012. Nemţii ar putea prezenta un concept anul viitor la Salonul Auto de la Frankfurt, spun cei de la Autoblog.it.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Mezinul gamei Maserati va sosi mai devreme, în 2011

Constructorul italian încearcă să aducă pe piaţă un model poziţionat sub Quattroporte, care să se poziţioneze ca entry-level. Lansarea sa este programată pentru toamna lui 2011.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Modele noi

Porsche testează în prezent un Panamera electric

Preşedintele executiv Porsche a declarat recent că modelul Panamera testează un tren de rulare electric, alimentat de baterii. Dacă rezultatele sunt pozitive, vom vedea o nouă versiune a coupe-ului cu patru uşi.
Luni, 27 Septembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Porsche confirmă lansarea unui crossover de lux

Martin Winterkorn a recunoscut oficial că Porsche lucrează în prezent la un frate mai mic al lui Cayenne. Crossover-ul ar putea să se numească Cajun şi să debuteze la finele lui 2014.
Duminica, 05 Septembrie 2010 | General

Ferrari ar putea produce un coupe cu patru uşi

Constructorul italian Ferrari ar putea produce un concurent pentru Rapide, Panamera sau Estoque. La baza dezvoltării acestuia va sta actualul 612 Scaglietti.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Porsche, Tesla, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, tuning, accident, Salonul Auto Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru