Tuning belgian pentru Porsche Panamera

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 21.11.2010
Belgienii de la Caractere Exclusive au prezentat un pachet aerodinamic şi un kit de performanţă pentru Porsche Panamera. Modelul german produce acum 605 cai şi dezvoltă un cuplu motor de 840 Nm.

Casa de tuning belgiană Caractere Exclusive împreună cu cei de la Dynatek au creat un pachet aerodinamic şi un kit de performanţă pentru Porsche Panamera. Acesta va face cunoştinţă cu publicul în cadrul Salonului de tuning de la Essen, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa, care se va desfăşura între 27 noiembrie şi 5 decembrie.

Pachetul aerodinamic creat de belegieni constă într-un spoiler pentru partea din faţă restilizat, un set de praguri laterale noi şi un eleron remodelat. Pentru ca ecuaţia să fie completă, tunerii de la Caractere Exclusive au adăugat un set de jante de 22 de inch pe care le-au încălţat cu pneuri de înaltă performanţă de provenienţă Yokohama.

În ceea ce priveşte modificările mecanice, acestea au fost realizate de casa de performanţă Dynatek şi au fost create special pentru versiunea Turbo a modelului german. Inginerii britanicilor au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul nou de provenienţă Akrapovic.

În urma acestor modificări, modelul constructorului din Stuttgart produce 605 cai putere, cu 105 cai mai mult comparativ cu versiunea de serie şi dezvoltă un cuplu motor de 840 Nm.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru