Urmaşul lui Porsche 928 ar putea debuta la Paris în 2012

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.11.2010
Un zvon lansat de o sursă anonimă din cadrul Porsche anunţă debutul versiunii coupe a lui Panamera pentru 2012. Nemţii ar putea prezenta un concept anul viitor la Salonul Auto de la Frankfurt, spun cei de la Autoblog.it.

Numeroase zvonuri au anunţat în ultima perioadă un succesor al lui Porsche 928 bazat pe Panamera. Prima generaţie a acestui model s-a vândut în peste 65.000 de exemplare în perioada 1977-1995, iar fanii mărcii din Stuttgart aşteaptă de mult un succesor veritabil al acestuia. Panamera este singurul model din actuala gamă Porsche capabil să ofere o platformă gata de producţie pentru a naşte un succesor pentru 928.

Un nou zvon anunţă debutul lui Porsche 928 la Salonul Auto de la Paris din 2012 şi prezentarea unui concept la Frankfurt în 2011. Mai mult decât atât, o versiune cabrio a acestui model ar debuta în 2014. Inginerii Porsche investighează posibilitatea dezvoltării unei versiuni hibride, în timp ce diesel-ul a fost scos din ecuaţie. Sursa din cadrul Porsche spune că preţurile succesorului lui 928 vor fi apropiate de versiunile echivalente ale lui Panamera, ceea ce ar reprezenta o variantă interesantă GT-urile oferite de ceilalţi producători germani.

Noua generaţie a lui Porsche 928 va fi oferită doar cu tracţiune integrală, spune sursa din cadrul mărcii germane.

Versiunile de motorizare vor fi: 928 4, echipat cu versiunea de 300 CP a motorului V6, 4S echipat cu un motor V8 şi 4S Turbo, echipat cu un motor V8 supraalimentat care va oferi 500 CP. Modelul va oferi doar patru locuri şi va avea un ampatament mai mic decât al lui Panamera. Oficialii Porsche nu au confirmat informaţiile prezentate de sursa anonimă din cadrul mărcii.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • Aston Martin Rapide al nemtilor
    acela avand 20 cp mai putin , iar la interior nu are doar negru si nuante de gri
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru