Porsche pregăteşte o versiune cu ampatament mărit a lui Panamera

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 15.02.2011
Deoarece clienţii din China şi Statele Unite vor mai mult spaţiu interior în Panamera, Porsche va dezolta o astfel de versiune special pentru aceste două pieţe.

Publicaţia germană Autoweek anunţă astăzi că Porsche lucrează la o versiune cu ampatament mărit a lui Panamera. Aceasta urmează să fie destinată pieţelor din China şi din Statele Unite, acolo unde clienţii cer expres constructorilor un spaţiu mai mare pentru pasageri.

Conform datelor disponibile la această oră, ampatamentul de 2920 de milimetri a lui Panamera va creşte cu circa 13 centimetri în versiunea Long Wheelbase (LWB), întreg apaţiul urmând să fie transferat pasagerilor din spate, care vor avea astfel mai mult loc la nivelul genunchilor.

Porsche nu este primul producător care adaptează un model de serie la nevoile pieţei chineze, Mercedes, Audi, Volkswagen sau Volvo construind anterior versiuni cu ampatament mărit ale modelelor proprii dedicate exclusiv clienţilor din China.

via | automiddleeast

Comentarii (1)

  • geamantane!
    buna treaba! s-au implinit "orezarii'' le trebuie masini cu ampatament marit! cand se plimba o pun si de-o sindrofie...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru