Informaţii noi despre versiunea cu ampatament mărit a lui Porsche Panamera

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.07.2011
Porsche pregăteşte o versiune cu ampatament mărit a lui Panamera, care va debuta în 2012, anunţă cei de la Car. Potrivit publicaţiei britanice, modelul va avea un ampatament mărit cu 150 de milimetri.

Porsche le-a oferit englezilor de la Car o infromaţie nouă despre viitorul Panamera cu ampatament mărit. Aparent, distanţa dintre cele două punţi va fi mărită cu 150 de milimetri, de la 2.920 la 3.070 milimetri. Această versiune a lui Panamera va marca debutul unei familii de coupe-uri cu patru uşi de la Porsche, toate bazate pe aceeaşi platformă. Debutul versiunii cu ampatament mărit va avea loc în 2012, spun cei de la Car în baza informaţiilor primite de la Porsche.

Ulterior, nemţii vor construi şi o versiune cu ampatament micşorat a lui Panamera, care ar putea fi denumită Pajun. Modelul respectiv este echivalentul viitorului Cajun în comparaţie cu fratele său mai mare, Cayenne, iar detaliile despre acesta sunt puţine. În schimb, cei de la Porsche au anunţat un facelift pentru Panamera în 2013.

Odată cu debutul versiunii facelift a lui Porsche Panamera, nemţii ar putea lansa o versiune coupe a acestui model. Respectiva versiune ar fi succesorul spiritual al lui Porsche 928.

Cel mai ieftin Porsche Panamera costă 85.344 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Fiecare versiune nouă a lui Panamera este menită să menţină modelul cât mai "proaspăt", în vederea atragerii de clienţi noi cu fiecare iterare a acestui model.

Via | Car

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru