Cel mai puternic Porsche Panamera ar putea debuta luna viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.03.2011
Versiunea Turbo S a modelului Panamera ar putea debuta oficial luna viitoare la Salonul Auto de la Shanghai sau de la New York. Berlina va avea 550 de cai putere.

Esential

3.8 secunde îi vor fi suficiente noului Porsche Panamera Turbo S pentru a atinge 100 de km/h.

Porsche pregăteşte dezvăluirea celei mai rapide berline din istoria sa. Este vorba despre versiunea Turbo S a actualului Panamera, versiune despre care mai multe surse neoficiale susţin că va sosi chiar luna viitoare. Deşi informaţiile nu sunt oficiale, am putea vedea derivatul de top al modelului din Stuttgart la Salonul din Shanghai sau la cel din New York, ambele programate luna viitoare.

Primele speculaţii anunţă cu 50 de cai putere în plus pentru motorul V8 bi-turbo de 4.8 litri, regăsit în prezent pe versiunea Turbo. Cuplul motor va urca şi el până la 800 de Nm. Resursele generoase îi vor permite sportivei cu patru locuri să accelereze de la 0 la 100 de km/h în aproximativ 3.8 secunde şi să atingă o viteză maximă de 303 km/h.

Dacă zvonurile se adeveresc şi noul Panamera Turbo S debutează live luna vitoare, dealerii Porsche ar urma să primească vârful de gamă chiar începând cu lunile iunie şi iulie. 

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Panamera
    Cand va aparea acest model,stacheta berlinelor luxoase supersportive va fi ridicata substantial.Sigur,mai mult sper sincer,sa ai puna la treaba serioasa pe cei de la Mercedes,BMW,Audi si sa-si imbunatateasca modelele S Classe,7,respectiv A8,pentru a le face competitie redutabila celor de la Porsche,pe acest segment.Toate cele bune!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru