Gemballa prezintă Mistrale şi Tornado

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.04.2011
Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 30 de ani, casa de tuning germană Gemballa a prezentat în cadrul Salonului Mărcilor de Top de la Monaco modelele Tornado şi Mistrale. Primul dintre acesta are la bază noul Porsche Cayenne, iar cel de-al doilea se bazează pe arhitectura lui Panamera.

Tunerul Gemballa împlineşte 30 de ani de la înfiinţare, iar pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii germani au prezentat la Salonul Mărcilor de Top de la Monaco două creaţii noi. Este vorba despre Tornado, model la baza căruia stă a doua generaţie a lui Porsche Cayenne şi Mistrale, o creaţie bazată pe Panamera.

Atât Tornado, cât şi Mistrale dispun de un exterior revizuit, spoilerele faţă şi spate fiind înlocuite. De asemenea, cele două creaţii germane dispun de noi elemente aerodinamice, care au dus la o scădere a masei modelelor, dar şi la o manevrabilitate mai bună. Pentru ca ecuaţia să fie completă, Gemballa a adăugat jante din aliaj de 22 de inch care au aceeaşi masă cu a celor de 20 de inch folosite de Porsche.

"Am redus masiv masa maşinilor fără a compromite puterea, siguranţa sau confortul", a declarat Andreas Schwarz, directorul executiv Gemballa. La interior, tunerul german oferă o combinaţie între piele naturală, fibră de carbon şi Alcantara, toate fiind completate de un sistem de informare şi divertisment de ultimă generaţie.

În ceea ce priveşte pachetul de performanţă, Gemballa a pregătit două stagii pentru Mistrale şi Tornado. Primul dintre acestea îi oferă lui Tornado 580 de cai, iar pentru Mistrale puterea generată ajunge la 600 de cai.

Pentru cei care îşi doresc senzaţii extreme, germanii au pregătit stagiul doi al pachetului care oferă 700 de cai putere ambelor modele, iar cuplul motor ajunge la 1.000 Nm. Atât Tonado, cât şi Mistrale vor fi produse în 30 de exemplare.

Via | Gemballa

Comentarii (3)

  • Cu gust...
    un tunning extravagant dar totusi de bun gust, cu proportii echilibrate. Pacat ca nu e pt muritorii de rand...
    5 1
  • someone
    Tuning
    Asta cu siguranta nu e tuning, e o opera de arta
    3 1
  • Opinie
    Creatii frumoase, doar volanul lui Mistrale nu mi se pare ok. Imbracamintea lui.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru