Doi tuneri germani au creat un pachet pentru Porsche Panamera 4S

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.04.2011
Porsche Panamera a primit un nou kit de tuning, realizat de două case germane - Rennsport Muller şi Schmidt Revolution. Cei doi parteneri pregătesc şi un interior custom pentru acest model.

Porsche Panamera este un model popular pentru tuneri, iar puzderia de kit-uri apărută în ultima perioadă este o dovadă a acestei afirmaţii. De data aceasta, este rândul celor de la Schmidt Revolution să creeze un pachet pentru Panamera. Nemţii au ales versiunea 4S a lui Panamera, echipat cu un V8 de 4.8 litri şi 400 CP. Graţie parteneriatului cu Rennsport Muller, modelul a primit o unitate ECU reprogramată, care dezvoltă acum 425 CP şi 535 Nm. În plus, sistemul de evacuare standard a fost înlocuit cu o unitate optimizată, în timp ce suspensia adaptivă are o gardă la sol redusă cu 40 de milimetri.

Designerii de la Schmidt Revolution au echipat modelul cu un set de jante din aliaj, de 22 inch, care au o lăţime de 10 inch şi sunt îmbrăcate cu anvelope de 265/30 R22 pe faţă. Puntea spate primeşte tot jante de 22 inch, dar late de 11.5 inch şi echipate cu anvelope 305/25 R22. Partenerii lor de la Rennsport Muller lucrează şi la un pachet pentru interior, care vizează o serie de ornamente din piele şi alte îmbunătăţiri.

Respectivul pachet va fi dezvelit ulterior.

Porsche Panamera 4S pleacă de la 113.797 de euro cu TVA inclus în România. În versiunea standard, modelul german are un timp de accelerare de 5 secunde de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă este de 282 km/h.

CLICK AICI pentru a citi drivetestul cu Porsche Panamera 4S în România

Via | InAutoNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru