Supercar

Joi, 18 Martie 2010 | Modele noi

McLaren a lansat noul MP4-12C

Noul supercar din Woking a debutat astazi pe piata in cadrul unei ceremonii fastuoase organizata la sediul constructorului britanic de supercar-uri.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Lexus va oferi o editie "Nurburgring" a lui LF-A

Japonezii de la Lexus vor oferi o editie limitata a lui LF-A. Aceasta este destinata circuitului si a primit numele dupa celebra pista din Germania - Nurburgring.
Duminica, 07 Martie 2010 | GENEVA 2010

Carlsson C25 a fost prezent pe scena de la Geneva

Casa de tuning Carlsson a prezentat la Geneva primul lor model creat in calitate de constructor auto. Acesta a fost botezat C25 si va fi creat in 25 de unitati.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Koenigsegg a prezentat noul Agera la Geneva

Noul supercar aniversar de la Koenigsegg a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Modelul Agera dezvolta 910 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Englezii de la McLaren ne prezinta noul MP4-12C in timpul testelor

Producatorul de supercar-uri din Woking ne prezinta noul sau model, intitulat MP4-12C, dezvoltat fara ajutorul celor de la Mercedes-Benz. Modelul este in ultimele stadii ale testelor si este aproape gata de lansare.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | O lume nebuna

O revizie pentru Bugatti Veyron costa cat un VW Polo nou

Lumea exclusivista a supercarurilor are un pret pe masura, iar Bugatti Veyron nu face exceptie. O revizie tipica are un pret de 14.700 de euro, suma cu care puteti cumpara un Volkswagen Polo cu un nivel mediu de dotari.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Modele noi

Clientii Lexus au rezervat deja 165 de exemplare LF-A

Toate cele 165 de Lexus LF-A destinate pietei din Japonia au fost rezervate. Fanii instariti ai supercar-ului nipon mai au la dispozitie 355 de unitati la nivel mondial.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Devon GTX nu va mai intra in productie

Supercar-ul Devon GTX a fost anulat din cauza costurilor de productie prea mari care ar fi aparut din cauza faptului ca Dodge nu va mai produce actualul Viper. Modelul urma sa fie lansat in decursul acestei luni.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Top Gear "imblanzeste" supercarul Lexus LF-A

Richard Hammond dovedeste tuturor ca Lexus stie sa faca supercaruri, chiar daca la un pret ceva mai piperat. Modelul sportiv LF-A reuseste sa-l impresioneze placut pe Hammond si sa dea dovada de multa forta.
Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Lexus promoveaza noul LF-A

Iata prima reclama a noului supercar de 560 CP din Japonia: Lexus LF-A. Modelul costa 375.000 de euro si va fi comercializat doar in regim de leasing.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Modele noi

Supercar-ul hibrid de 800 CP de la Kepler debuteaza in Dubai

Un producator american de supercar-uri va prezenta primul sau model la Salonul Auto din Dubai. Kepler Motion dezvolta un total de 800 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2.5 secunde.
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Ferrari pregateste un 599 GTO de 700 CP

Ferrari ar putea construi o varianta supersport a modelului 599 GTB Fiorano. Acesta va fi botezat 599 GTO si va reprezenta un omagiu adus lui 250 GTO.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Zenvo pregateste trei supercar-uri noi dupa ST1

Producatorul danez de supercar-uri de nisa, Zenvo, a anuntat ca va dezvolta inca trei modele de pe urma lui ST1. Primul model nou de la Zenvo va debuta in urmatorii trei ani.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: "Lexus LF-A, unul dintre cele mai bune supercaruri"

Un experimentat jurnalist auto vorbeste despre viitorul Lexus LF-A ca fiind unul din cele mai bune supercaruri produse vreodata. Declaratia sa este folosita de Lexus pentru a-si promova modelul sportiv.
Joi, 24 Septembrie 2009 | General

Licitatie pentru supercarul anilor '90: Mercedes CLK GTR

Doua exemplare ale supercarului Mercedes CLK GTR, unul coupe si unul roadster, vor fi scoase la licitatie luna viitoare la Londra.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Koenigsegg CCX va fi prezent in GranTurismo 5

Supercarul suedez Koenigsegg CCX va fi unul dintre cele 1.000 de modele disponibile in jocul GranTurismo 5. Producatorii acestui joc video au lansat un clip care prezinta modelul de aproape, pentru a putea observa atentia la detalii care i-a fost oferita.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Accidente exotice

VIDEO: Un tanar de 23 de ani distruge un McLaren SLR

Un tanar de numai 23 de ani a distrus un McLaren SLR pe o autostrada de langa Varsovia, in timpul unei curse ilegale cu un Ferrari.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Modele noi

Americanii au creat un supercar cu zero emisii: Steenstra Styletto

Un designer american a prezentat conceptul unui supercar cu zero emisii, care va intra in productie in 2013. Modelul se numeste Steenstra Styletto si este creat pentru segmentul dominat de Lamborghini si Ferrari.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata urmasul lui Lamborghini Murcielago?

Viitorul supercar destinat sa ia locul actualului Murcielago isi va face aparitia abia in anul 2011 si va adopta un design inspirat de liniile lui Reventon.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Supercarul Lexus LF-A se pregateste de lansare

Ultimele fotografii spion au surprins supercarul japonez cu camuflaje timide, pe parcursul unor teste finale efectuate pe Nurbugring.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru