Supercar-ul hibrid de 800 CP de la Kepler debuteaza in Dubai

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.12.2009
Un producator american de supercar-uri va prezenta primul sau model la Salonul Auto din Dubai. Kepler Motion dezvolta un total de 800 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2.5 secunde.

Kepler Motors, un producator de supercar-uri din California, va prezenta supercar-ul hibrid intitulat Motion la Salonul Auto de la Dubai. Modelul dezvolta un total de 800 CP gratie unui motor V6 EcoBoost de la Ford, care are o cilindree de 3.5 litri si dezvolta 550 CP si al unui motor electric de 250 CP. Motorul cu ardere interna angreneaza rotile spate, pe cand motorul electric angreneaza rotile fata. Propulsorul V6 al acestui model este cuplat unei transmisii cu sapte trepte si dublu ambreiaj, pe cand motorul electric este cuplat unei transmisii automate cu doua trepte.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in doar 2.5 secunde, iar viteza maxima a acestui model depaseste pragul de 320 km/h. Lungimea lui Kepler Motion este de 4.435 de milimetri si o inaltime de 1.185 milimetri, iar celelalte dimensiuni nu au fost dezvaluite inca. Gratie compozitelor din fibra de carbon, sasiul monococa al acestui model este extrem de usor, iar elementele de caroserie construite din acest material impart si ele aceasta calitate.

Kepler Motion este un supercar care va fi construit de mana intr-o productie limitata la doar 50 de unitati. Primele livrari vor incepe in anul 2011, iar pretul acestui supercar hibrid nu a fost inca anuntat.

Printre elementele interesante ale acestui model putem enumera sistemul de aerodinamica activa, suspensia activa, sistemul launch control si sistemul programabil de asistenta pentru circuit. Sistemul de franare al lui Kepler Motion este creat de StopTech si este din elemente ceramice si carbon.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru