Romanii au primit primele trei Ferrari 458 Italia comandate

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 01.04.2010
Forza Rossa a livrat primele trei exemplare Ferrari 458 Italia comandate de clientii sai din Romania. Importatorul va mai primi inca cinci exemplare in urmatoarele luni ale acestui an, urmand sa mai primeasca sapte in decursul anului viitor pentru a finaliza comenzile de pana acum.

Primele trei Ferrari 458 Italia care au fost cumparate de clientii din Romania au fost deja livrate fericitilor posesori. In luna aprilie vor mai fi livrate inca doua exemplare, iar restul de 10 unitati vor fi livrate in decursul lunilor viitoare, in masura in care italienii ne vor furniza exemplarele respective. Forza Rossa, importatorul Ferrari in Romania, va primi doar 8 exemplare 458 Italia in 2010, deoarece aceasta este cota stabilita anterior de directorii companiei italiene.

Ferrari 458 Italia are un pret de pornire de 170.000 de euro fara taxe, iar valoarea totala a celor trei modele este de peste 500.000 de euro. Supercar-ul din Maranello este echipat cu un motor V8 aspirat care ofera 570 CP si 540 Nm. Consumul mediul al acestui bolid italian pur-sange este de 13.1 litri la 100 kilometri, in timp ce emisiile de CO2 se ridica la 320 grame de dioxid de carbon per kilometru.

Primul proprietar de Ferrari 458 Italia din Romania este Peter Imre, seful Adevarul Holding. Pentru moment, aceasta informatie nu a fost confirmata oficial de omul de afaceri, dar acesta ar putea fi vazut la volanul noului sau supercar in perioada urmatoare. In 2010, Forza Rossa va livra 35 de unitati Ferrari in Romania, dintre care 8 exemplare vor fi reprezentate de noul 458 Italia.

Via | 0-100

Comentarii (24)

  • Bentley
    Romani frustrati...
    Si unde or sa conduca ei asa ceva??
    Ce tare tre sa fii cand stai blocat in trafic cu un 458 intre un Matiz si un Logan si te depasteste un scuteras :)

    Asa gasesc unii de cuviinta sa arate cat te mare (n-) o au...
    31 21
  • reddog
    ...
    Este criza...
    19 3
  • oare cine sunt cei 3 propietari? Nu stie nimeni? chiar sunt curios
    9 2
  • lol
    chiar daca e super liber... cat are garda la sol un ferrari?nu au drumuri sa mearga cu ele....
    11 9
  • Excomunicatorul
    Lol
    Eu ma bucur pentru romanii care si-au cumparat aceste masini.Este o dovada ca Romania este o tara cu un potential mare,dar care,poate nu este valorificat la maxim.

    Si apropo,nu stiu de ce va ganditi la locul unde vor umbla cu ele.Fiecare stie de ce isi cumpara o asemenea masina.
    10 10
  • .marius.
    Masini scumpe in Romania
    @all in afara de Excomunicatorul
    Va puneti niste intrebari retorice, doar asa ca sa va simtiti si voi bine ca "haha...o dat atatia bani pe masina aia degeaba ca n'are pe unde sa mearga cu ea(eh, eu va zic ca este pe unde merge cu supercaruri si in Romania) asa ca intrebarile voastre nu's chiar retorice."
    Baieti...in Germania 40% din drumuri sunt jalnice...nu rele...JALNICE ! Imaginati`va ce ar trebui sa zica aia,deci va recomand sa mai lasati dracu` televizoru`....informati'va din alte surse mai aproape de realitate si schimbati`va mentalitatile de ignoranti !
    21 4
  • 3 parci au ferrari
    e criza foame mare dar masini scumpe case vile palate not this is the problem
    4 3
  • @Excomunicatorul
    te bucuri ca cei care iti fura painea de la gura isi iau 458 italia?
    asa te-ai bucurat si pentru veyron-ul lui Casuneanu?
    12 2
  • Marian
    am vazut unul azi pe la pasajul Baneasa.....SF...
    1 4
  • Numarul asta extrem de mic de 458 exprima doua lucruri simple: tara asta in ansamblul ei este EXTREM de SARACA cei care au foarte multi bani sunt foarte putini iar cei care nu au ce pune pe masa sunt extrem de multi.

    era o "bunicuta" care ii tot tragea cu diferentierea prea clara a claselor sociale in Romania. Si pe cuvantul meu ca are dreptate.

    Celor care si-au luat masina asta n-am ce sa le spun. Pe ei ii doare in fund de mine sau de noi in general, dar le doresc celor care VISEAZA la asa ceva sa ajunga sa conduca masini de genul asta DUPA ce au pus osu' la munca.
    9 1
  • madalin
    cati frustrati...frate..daca omul isi permite lasa sa isi cumpere ferrari...si tu daca ai avea bani nu ti-am cumpara matiz doar ca e mai practic...sunteti jalnici
    1 6
  • o sa ia ferarri ala si o sa-l duca in cinestie ce cartier smeker din nordul bucurestiului unde lumea si-a facut case de milioane de euro dar unde strazile sunt atat de inguste cat nu poti sa intorci.. tre sa ocolesti ..

    sau undeva prin "cartierul francez" din spatele parcului herastrau ... unde am vazut cum se taraia printre gropi un nene cu un ferarri ceva mai vechiutz :)

    oooffofofofof ... cel putin am aparut pe harta ferarri ... ca pana acum cativa ani nici nu se punea problema de vanzari "oficiale" catre romani, in romania :)
    5 0
  • comentati degeaba ca de obicei . comentarii de neevoluati. baietii au facut bani nu conteaza cum normal ca iti iei o masina k lumea dk ai bani oricine din voi ar face la fel asa ca nu va mai futeti in cur degeaba . si e o investitie buna decat un cl63 amg care sunt o gramada in tara mai bine un ferrari 458 care cam tot acelasi pret.
    1 5
  • @kkk
    sper sa fii banat...macar pentru "nu conteaza cum" ca in rest te l(ASS)am pe tine de sporturi extreme
    1 0
  • Excomunicatorul
    ...
    @Pentru punct[.]

    Vreau sa-ti spun ca eu am ce manca.Pe mine nu ma deranjeaza ca Casuneanu[cacafonie] si-a cumparat Veyron.Tu de ce nu ti-ai cumparat?

    Painea de la gura singuri ne-o luam.Nu ne-o ia nimeni,cel putin mie,nimeni nu a venit sa mi-o ia.Poate maine eu imi voi cumpara un Veyron.Care este problema ta?
    2 4
  • comunicatorul
    @ex...
    ...tu pe ce lume traiesti copile?
    3 2
  • Dr Felix
    UAU. CE TARI SUNTEM...
    Sa mai spuna cineva ca in Ro este criza!!! Pai, noi sutem prima putere economica din lume, nu-i asa?!
    4 1
  • Rusine
    Bani sunt in Romania numai ca nu sunt unde trebuie unul din ei sigur e parlamentar sau deputat sau poate vreun fiu deal lor nah ce sa ii faci tara ii alege si ei isi cumpara ferari si striga in gura mare ca e criza pacat de atata lume care chiar e la limita de trai vedeaiash pe toti in loganuri ca neau bagat taxa de prima inmatriculare ca sa isi cumpere ei ferari
    4 0
  • reddog
    invidia care ne caracterizeaza pe noi romanasi
    Stiti de ce moare prostul?
    2 3
  • sall all
    sal all....stiti ce mi-a spus un prieten din canada? ptr prima oara in romania si bucuresti...??? ROMANIA SARACA...???? WOW Bugatti VEYRON in Bucuresti ??? NU am vazut nici unul in Canada ....ce sa mai zic ...spune-ti voi...
    4 0
  • Cosminell
    mdea
    Pt `inginerul` care spune ca sunt drumurile in Germania jalnice :)) ma face sa rad mai cu pofta decat daca ma uita la restul comentariilor..eu traiesc in germania de ..4 ani si am fost prin zone RURALE cum ar fi in romania..pe undeva pe unde nu ar exista nici electricitate si vreau sa va spun ca e o curatenie si casele sunt ca cele din pipera , grajdurile de animale supercurate ..nu miroase ca la noi ..si DRMURILE sunt impecabile desi se merge mai mult cu tractorul pe acolo. deci nu mai visati cai vezi pe pereti
    bye
    1 0
  • snobie bre
    @ Marius ..... drumuri jalnice in Germania ? .. mai uite-te pe harta cand mai pleci pe undeva ..... aia sigur nu era in germania , sigur , te-o pacalit cineva

    nu credeam sa vad atatea comenturi pro
    nu credeam ca sunt atatia care se bucura pentru achizitionarea unei masini scumpe de catre niste smecheri care au facut bani de pe cocoasa celor multi
    si oricum cine-si ia asa o mesina o ia numa pt fitze nu din dragoste adanca de masini .... iti iei 570 de cai si folosesti maxim 200 ..... un Impreza wrx sti sau un Evo nu ar lua ..... ca nu da bine ..... nu suna maneaua si nu sta ghiulul de aur greu prea bine acolo
    .... si cei trei , proaspeti posesori de Ferrari , pot sa jur ca nu au ambitii de vre-un Nurburgring ..... vre-o data
    le doresc gropi usoare
    3 0
  • FERRARI
    BANII...ROAMNIA...INVIDIA...PROSTIA...
    - LASATI "CAPRA VECIUNULUI" IN PACE!
    - IN ROMANIA DOMNESC: PROSTIA, AROGANTA,LASITATEA,INVIDIA...IAR DE MUNCIT,NU STIU ROMANII SA MUNCEASCA!
    - DACA MENTALITATEA S-AR SCHIMBA UN PIC...AM AVEA FIECARE INDEAJUNS,INCAT EFECTIV SA NU NE INTERESEZE CA CINEVA ,ARE SAU NU, UN CACAT DE FIERATAN(FERRARI)!
    - IN "ROMANICA" SUNT CELE MAI MULTE MASINI DE LUX, PT CA AICI E LOCUL IDEAL A TEPELOR,TUNURILOR , MINCIUNII...SI FAPTUL CA FIIND MULTA PROSTIE,OAMENII POT FI FOARTE USOR PROSTITI SI MANIPULATI.DREPT CARE BINEINTELES, CA UNII ISI POT UMPLE USOR BUZUNARELE,BAZANDU-SE PE "MULTIMEA" USOR DE FRAIERIT !!!
    - INTR-O TARA IN CARE OAMENII AU O MENTALITATE SANATOASA,ECHILIBRATA...SI UNDE EXISTA UNITATE (CARE AICI EXISTA DOAR IN DEX!) ...NU APAR ASA DISCREPANTE SOCIALE,CA AICI!
    ADICA UNII AU PENSIA DE 50 EURO,DUPA 40 DE ANII DE MUNCA, IAR ALTII AU "BRUSC" SUTE DE MILOANE!
    A LUAT-O NATIUNEA RAZNA....S-AU DAT TOATE VALORILE PESTE CAP,DREPT CARE, AVETI REZULTATUL:FOAME,LIPSA DE PERSPECTIVA,LUME INCULTA,MESCHINA SI TUPEISTA (CULMEA)!
    MAREA MAJORITATE NU MAI ARE NICIUN REPER MORAL,DECAT :COLUMBEANU SI COLUMBEANCA, GIGI BECALI,FERARRI,VILE,"PRIMAVERII"....IN FOND SUNT RAHATURI,DEOARECE NU VOM LUA NIMIK CU NOI!!!
    FIECARE NATIUNE...ISI MERITA SOARTA!!! ASA CUM SUNTEM,ASA O DUCEM!
    LA NOI SE REFLECTA EDUCATIA SI BUNUL SIMT...CHIAR IN "TRAFIC"...UITATI-VA CUM SE INJURA,CUM NU SE ACORDA PRIORITATEA,CAT DE INCORDATA SI REA ESTE LUMEA...ORICE MITOCAN ITI POATE FACE VIATA UN IAD!
    DECAT SA MERGI DE LA A LA B CU MASINA..MAI BINE O IEI NENE PE JOS....ALTFEL ESTI UN PACHET DE NERVI PT TOT RESTUL ZILEI!
    "SA TRAITI BINE!!!!!!!"
    1 0
  • "sa traiti bine??"
    Una din cele mai mari inventii ale lumii,a fost ROATA.....insa romanii,au inventat "BETELE IN ROATA".....sper sa se inteleaga ironia..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru