OFICIAL: Lexus va oferi o editie "Nurburgring" a lui LF-A

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.03.2010
Japonezii de la Lexus vor oferi o editie limitata a lui LF-A. Aceasta este destinata circuitului si a primit numele dupa celebra pista din Germania - Nurburgring.

Supercarul nipon Lexus LF-A va fi oferit si intr-o editie limitata, intitulata Nurburgring Edition. Desi Lexus LF-A este un model construit in serie limitata, japonezii au decis sa ofere o editie speciala a acestuia, care va fi disponibila alaturi de patru nuante noi de culoare si un plus de performanta. Astfel, modelul va furniza 10 CP in plus si este echipat cu anvelope dezvoltate special pentru el.

Eleronul lui LF-A Nurburgring Edition este fix, iar partea frontala a primit un spoiler mai mare. Suspensia a primit setari chiar mai sportive, iar celelalte elemente ale lui LF-A par sa fie neschimbate. Japonezii de la Lexus nu au oferit detalii suplimentare despre aceasta editie limitata a noului lor supercar, dar ne putem astepta ca acestea sa fie disponibile in scurta vreme. Transmisia acestui model a fost modificata, schimbarile de trepte fiind realizate in 0.15 secunde, in loc de 0.20 ca la versiunea standard.

Lexus LFA este echipat cu un motor V10 de 4.8 litri, care ofera 560 CP.

Supercar-ul nipon are o masa de 1.480 de kilograme, distributie fata/spate fiind 48/52. Lexus LFA poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde, pe cand viteza maxima este de 325 km/h. Cei 560 CP ai motorului V10 de 4.8 litri sunt transmisi rotilor spate prin intermediul unei transmisii secventiale cu sase trepte.

Via | Lexusenthusiast

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    O masina incendiar de sexy, o stire de senzatie! Sa speram ca vom avea si noi parte de asa ceva in Ro! Multumim
    2 6
  • http://www.youtube.com/watch?v=D3oJYKmIphU&feature=youtube_gdata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru