VIDEO: Top Gear "imblanzeste" supercarul Lexus LF-A

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.01.2010
Richard Hammond dovedeste tuturor ca Lexus stie sa faca supercaruri, chiar daca la un pret ceva mai piperat. Modelul sportiv LF-A reuseste sa-l impresioneze placut pe Hammond si sa dea dovada de multa forta.

Comentarii (6)

  • Top Gear
    Imi place ca puneti materiale Top Gear din emisiunile recente
    13 0
  • Lexus LF-A
    totusi...400.000 $

    iti poti lua 2 supercaruri in acesti bani :)
    7 2
  • LF-A
    Dar sunt si in numar limitat, deci garantat nu vei vedea prea multe in jurul tau. Lexus = exclusivitate
    6 4
  • lexus
    am fost sceptic la inceput, pana am vazut 80% din clip deja imi luam la revedere de la Lamborghini si Ferrari, am fost profund impresionat de masina asta.... asta pana cand am aflat pretul.Stiam ca trebuie sa fie un "catch".Oricum, am inteles scopul ei, acelasi scop cu care a fost produs Veyron, si totusi... o masina frumoasa si bine gandita.Bravo lexus.
    8 3
  • Omu cu presu
    Iar ne duc cu Lexus
    Pentru cei care isi vor cumpara aceasta masina: sa fie atenti sa nu le intre presu pe undeva prin jurul pedalei de acceleratie ! ;)
    2 3
  • .marius.
    Unicitate
    Masina asta e cam ceea ce reprezinta un Saab 9-5 sau un Jaguar XF pentru Bmw Seria 5 sau Mercedes E-classe.Da..poti avea ceva bun la mai putini bani..dar exclusivitatea face diferenta..si asta merita toti banii.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru