SUV

Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat Q2 facelift: noutăți de design și un pachet generos de sisteme de siguranță

Audi Q2 facelift va fi disponibil pentru pre-comenzi începând cu luna septembrie. Modelul producătorului german propune o serie de noutăți la nivel exterior, îmbunătățiri în dreptul sistemelor de siguranță și, la fel ca până acum, unități diesel și benzină.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Peugeot a prezentat 3008 facelift: noutăți de design, sisteme de asistență îmbunătățite și versiuni plug-in hybrid cu până la 300 CP

Peugeot a publicat primele imagini și detalii referitoare la 3008 facelift. Francezii au pregătit câteva modificări exterioare, noutăți la interior, iar gama de motorizări continuă să ofere unități diesel, benzină și plug-in hybrid.
Joi, 27 August 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Prototipul viitorului SUV electric Ioniq 5, spionat pe Nurburgring: modelul de serie va avea la bază conceptul Hyundai 45

Unul dintre prototipurile viitorului SUV electric Ioniq 5 a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring. Versiunea de serie este dezvoltată pornind de la conceptul Hyundai 45 și ar urma să fie prezentată în 2021.
Marti, 25 August 2020 | General

Informații despre viitoarea generație BMW X1: SUV-ul nemților ar urma să debuteze în 2022. Versiunea electrică va fi lansată până la finalul lui 2023

BMW a demarat deja procesele pentru dezvoltarea noii generații X1. Conform surselor apropiate companiei, SUV-ul va fi prezentat în a doua parte a anului 2022. Versiunea electrică iX1 a fost confirmată de reprezentanții BMW și va debuta până la finalul anului 2023.
Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Bentley lansează Bentayga Speed facelift: SUV-ul britanic păstrează motorul W12 de 6.0 litri cu 635 de cai putere

Bentley a prezentat Bentayga Speed facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu motorul W12 de 6.0 litri care dezvoltă 635 CP și 900 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.9 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 306 km/h.
Luni, 10 August 2020 | Intern

Renault deschide în România pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Captur: 28.800 de euro pentru varianta de echipare de top

Renault Captur E-Tech, primul SUV de volum din segmentul B echipat cu sistem plug-in hybrid, este disponibil și în România. Pentru moment, francezii deschid listele de pre-comenzi, iar prețul pentru varianta de top Intens este de 28.800 de euro.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, spionat pe circuit: SUV-ul de performanță ar urma să ofere peste 200 CP

Prototipurile viitorului Hyundai Kona N au fost surprinse în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic promite un comportament dinamic îmbunătățit și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul SUV coupe Infiniti QX55: rivalul lui BMW X4 va fi prezentat în 11 noiembrie

Infiniti a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe dezvoltat de niponi va fi prezentat în 11 noiembrie, debutul comercial pe piața din SUA urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Luni, 03 August 2020 | General

Bentley introduce opționale noi pentru Bentayga: sistem de evacuare Akrapovic și suport pentru biciclete

Bentley a introdus patru pachete opționale pentru Bentayga facelift. Pe lista noutăților se află un sistem de evacuare Akrapovič, un suport pentru biciclete sau un portbagaj exterior.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker a înregistrat peste 7.000 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean: startul producției este programat pentru 2022

Start-up-ul american Fisker a anunțat că au fost înregistrate 7.062 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean. Modelul va intra în producție în 2022 și va fi disponibil și în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 02 August 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota lansează RAV4 Hybrid Black Edition: versiune specială vopsită complet în negru

Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la RAV4 Hybrid Black Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul nipon propune o caroserie vopsită complet în negru. Ediția poate fi deja comandată, livrările urmând să înceapă din luna octombrie.
Joi, 30 Iulie 2020 | Tuning

Pachet complet de modificări pentru Mercedes-Benz GLB din partea Brabus: noutăți la exterior, suspensie sport și putere îmbunătățită pentru motorul de 2.0 litri

Tunerul Brabus a introdus un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Mercedes-Benz GLB 250. Motorul pe benzină de 2.0 litri dezvoltă acum 270 CP și 430 Nm.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu Volkswagen Tiguan X: fotografiile cu SUV-ul coupe destinat pieței din China au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale

Volkswagen Tiguan X, un SUV coupe dezvoltat pornind de la Tiguan facelift, va fi prezentat în scurt timp pe piața din China. Primele imagini neoficiale au "scăpat" pe internet înaintea debutului.
Joi, 23 Iulie 2020 | Intern

Prețuri BMW iX3 în România: SUV-ul electric pleacă de la 67.600 de euro, iar listele de precomenzi se deschid în septembrie

Noul BMW iX3 va fi disponibil pentru precomandă în România începând cu luna septembrie. Prețul de pornire anunțat de constructorul german pentru noul SUV electric este de 67.592 de euro.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Kia Sorento: SUV-ul producătorului asiatic pornește de la aproape 42.800 de euro

Kia Sorento poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului asiatic este disponibil fie cu un motor diesel, fie în versiune hibrid benzină+electric. Cea mai accesibilă variantă pornește de la 42.769 de euro.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri va fi prezentat în 1 septembrie

Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Enyaq iV, SUV-ul electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Noul model va fi prezentat în 1 septembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru